Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Poptávka po hře
Existuje nějaká možnost jak by bylo možné zadat poptávku po určité hře ?bazar
v bazaru tady to lidi delaj v te druhe sekci (ostatni)
Poptávka
Bazar - Ostatní?
soukromou zprávou
Také je možnost napsat soukromou zprávu majitelům hry. Zda by ji nechtěli prodat... Osobně mi takto už pár uživatelů napsalo a většinou jsme se následně domluvili.
Přímo na stránce hry máš pod názvem vedle hodnocení "Seznam vlastníků"...
Jej, no tak to teda fuj fuj. Seznam vlastniku o tomhle snad vubec nemel byt. Ja rozhodne nechci, aby me nekdo kontaktoval ohledne odkoupeni hry z moji sbirky. To uz je jako kdyz si realitni agenti nechaj vyjet rejstrik nemovitosti na katastralnim urade, a nasledne otravujou lidi.
Děkuji
Díky už sem si to našel :))
Havelock
A keby si mal nejakú nemovitost ktorá by chátrala a nemal by si o ňu záujem nepadlo by ti dobre keby niekto prišiel, že to kúpi ;-)
Poptávka podle seznamu vlastníků
springb
Tak nemovitost nejsou ponožky zapomenuté někde ve skříni. Ve svém případě si neumím úplně představit, že bych vlastnil nemovitost a vědomě ji nechal někde chátrat a samotného mě nenapadlo, že ji můžu prodat :-)
Co se týče obepisování vlastníků hry, kvůli jejímu prodeji, mě osobně tady na ZH, z tohoto důvodu, nikdy nikdo nenapsal. Jedním z důvodů je to, určitě i to, že v mé sbírce není moc raritních nebo nesehnatelných kusů.
Osobně si ale umím představit, že u hry, která se nedá běžně sehnat a nevyskytuje se na bazaru, bych k tomu i sám přikročil. Předpokladem je ale slušná forma a nabídka, která ten spam trochu ospravedlní.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Twilight Imperium (Čtvrtá edice) - CZ (NOVÉ)
Akt. cena: 5500 Kč
Končí za: 1 den