Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Omezeni pri pridavani rozsireni vs. prehlednost databaze
Ahoj, chci tady resit neco, co mi uz par mesicu vrta hlavou. Pred par mesici jsem poslal nekolik navrhu k pridani rozsireni, jedne nejmenovane LCG hry, ktera ma jazykovou podporu na ceskem trhu. Moje zadost byla zamitnuta s tim, ze kvuli prehlednosti databaze, se rozsireni k LCG a figurkove packy, do db nepridavaji. Nicmene na druhy den jsem v sekci novinek videl pridane figurkove packy k nejake hre a 10 karetni balicky rozsireni, k nejake deckbuildinogove karetce, ktera ani nema cestinu. Trochu me to zamrzelo uz jen z toho duvodu, ze nemuzu mit svou sbirku tady na db kompletni a ze jde ocividne o individualni pristup, dle toho, co komu vyhovuje. Na druhou stranu chapu problem s prehlednosti db. Tak me nakonec napadlo, jestli by proste nebylo jednodussi ( i kdyz pracnejsi) vytvorit u kazde puvodni hry novou zalozku Rozsireni s vlastnim filtrem a premistit vsechny rozsireni k danym hram tak, ze by se nedali dohledat v hlavnim filtru na hlavni strance, ale pouze v teto zalozce u dane hry, tim by se sprehlednilo vyhledavani na hlavni strance a uzivatele by mohli pridavat rozsireni dle libosti a kapacity. a kdyz uz jsme tak u toho, jsou tady i hry ktere nikdy nevysli, jako treba Terminator: The board game, nebo Evil dead: board game, ktere by se mohli smazat. Je to jen navrh, vim ze prekopani db a stromova struktura a buhvijake vnorene db neni prace na jedno odpoledne, ale mozna by to stalo za to.V této diskusi není zatím žádná odpověď...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Shogun no Katana + Wandering characters (Ita+Eng)
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 5 dnů