Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Neverejny seznam her
Ahoj, mozna je to jen muj problem a nikdo jiny to tak nedela, ale vedu si tu mj. seznam her, ktere mam doma nekde schovane a cekaji na svou prilezitost - Vanoce, neci narozeniny apod. Pro tento pripad by bylo dost prima, kdyby slo u takoveho seznamu nastavit, ze je neverejny, tedy ze se na nej ne kazdy muze podivat (manzelka, deti), presneji receno, ze ho muzu videt pouze ja - pro jednoduchost.neveřejný seznam
Google tabulky
Za mě
Ne
Bluda
NE
Bluda
Her v takovem seznamu asi moc nebude, takze ja bych to resil tuzkou a papirem :-)
Hmmm
Uznavam, ze seznam tech cca 20 her si muzu drzet nekde bokem, ale je to pak takovy neprakticky... :S
Kazdopadne i tak dik za nazory.
Seznam Přání
Tato funkce je dostupná v eshopech Planety her i Svět Deskových Her.
Takže si ho jednoduše naklikám, když něco koupím tak to tuším i samo ze seznamu zmizí. Vidím ceny, jestli je to skladem. A je to neveřejné. Ideální.
Neveřejný seznam her
Ahoj,
líbilo by se mi mít možnost vytvořit neveřejný seznam. Osobně nesdílím touho říci celému internetu, které všechny deskovky vlastním.... popřípadě, co všechno již znám.
za mě jo
Jo, mně se to líbí. Snad to ani není tak náročné na naprogramování. Pro nepřihlášené by byly vidět jen seznamy, které bych označil jako veřejné. Jednoduchá funkcionalita.
A ti, co píšou, že ne, tak opět a znovu - nikdo by vás skrývat seznamy nenutil. Osobně nechápu negativní stanovisko k jakémukoliv vylepšení webu...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Fronta
Akt. cena: 530 Kč
Končí za: 5 dnů