Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nepříznivé hledání spoluhráčů
Zdar hráči! Možná to už tady bylo.
Považuji Zatrolenky za komunitní server, kde se online “potkávají” deskohráči, kteří se rádi potkají a zahrají si hlavně v reálném světě.
Příjde mi ale zvláštní, že je tu omezená možnost hledání spoluhráčů. Když už můžeme v profilu vyplnit město, kde bydlíme, proč se nedá najít spoluhráč na základě okresu nebo ještě lépe konkrétního města? Proč se hledání omezuje na kraje ČR? Děkuji za odpověď.
PS: jestli jenom hledám na Zatrolenkách prostě blbě, klidně mi to dejte sežrat :-)
zkoušel si už:
https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/mapa-deskovkaru-v-cesku-a-na-slovensku-5763/
nebo
https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/hledam-e-spoluhrace-4/
?
Sice vyhledávání v diskusích je jaksi dočasně mimo provoz, ale snad to zase spraví…
* * * * *
Board games klub, Trenčín
Samozřejmě jsem tyto varianty vyzkoušel :-)
Na mapě deskovkářů je mizivé procento uživatelů Zatrolenek a stejně jako vlákno “hledám spoluhráče” se spoléhá na velmi aktivní přístup uživatelů, kteří složitě hledají v diskuzích a nebo zakládají diskuze nové a doufají, že si toho někdo všimne.
A jak si sám uvedl, vyhledávání v diskuzích nefunguje.
Mimochodem, jaký má smysl záložka “Kluby a hráči” s kolonkou “Místo”, když mi to zúží počet hráčů v mém “okolí” na cca 1528 lidí v ploše 11 015 km² (např. středočeský kraj)?
Jsem v tom sám, nebo by změnu v hledání uvítal i někdo jiný?
Mne to pride ako dobry napad. Stacilo by pridat jednu polozku s nazvom mesta do profilu a urobit nad tym hladanie. A druhu polozku, kde by mohol uzivatel vlozit nejaky popis ohladom toho co hlada, ake hry ho zaujimaju atd.
Nejsem proti tomu co píše CyberQ, ale je to spíš o přístupu jednotlivých hráčů. My (myslím tím náš BoarGames klub) jsme se dali dohromady někdy před 4-mi lety a to jsme se vůbec neznali, jenom jsme si zde na ZH napsali a pak se sešli na hraní. I když jsme někteří přespolní, pokud si chceme zahrát, není to problém. Teď když zvolnili opatření a znovu jsme otevřeli klub, přišli i nějací další noví hráči a většinou se setkáváme ve stabilní sestavě 4-8 hráčů…
Bohužel to asi v současné situaci stále dost pos*** covid. :(
* * * * *
Board games klub, Trenčín
Záleží na přístupu každého. Já třeba nerad obecně zveřejňuju odkud jsem a pokud po mě někdo něco osobně potřebuje, tak mu klidně svoji adresu a kontakt individuálně pošlu. Prostě chci, aby bylo moje bydliště někde v datech na internetu co nejméně, takže jsem celkem proti tomu abych byl součástí nějaké mapy deskovkářů.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Radlands
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den