Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mazani odpovedi u otazek
Pred necelym mesicem jsem odpovidal na otazku u hry Hobiti a prekvapilo me, ze byla ma odpoved smazana s tim, ze odporuje pravidlum. Nedostal jsem ani zadnou zpravu s oduvodnenim. Hledal jsem tedy kontakt na admina (odpovedneho za otazky), aby mi sdelil oduvodneni, ale nikdo takovy v sekci "O Zatrolenych hrach". Napsal jsem tedy dotaz pres kontaktni formular - bez odpovedi... Muze se k tomu nekdo z teamu ZH vyjadrit? Vim, ze tady byla pred casem rozsahla instruktaz, jak pouzivat sekci Otazky, ale nejsem schopen to dohledat...mazání jako nevhodné
Patrně jsem si všiml obou případů. Ten první jsem chvíli řešil, ale pak jsem na něj zapomněl. Aktuální případ u Zimy mrtvých mám v merku a zatím se k tomu žádný admin nepřihlásil. Řeším to.
Jinak, pokud nenajdeš admina zodpovědného za tu kterou část, můžeš určitě napsat kterémukoli z nás, přinejhorším si to nějak přehodíme. Toto třeba nakonec asi bude muset skončit u Dia.
P.S.: hoď mi sem nebo do SZ, prosím, link na ten předchozí případ. Díky.
link na predchozi pripad
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/hobiti-532/otazky/abstinent-a-vyzle-pojem-12113/
Diky za reakci a pripadnou akci...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Karak/Carcassone - věž na cestičky
Akt. cena: 190 Kč
Končí za: 4 dny