Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Mazání obsahu ZH
U hry Brass: Birmingham zmizel překlad pravidel, který vytvořil uživatel Wolvik. A vidím, že zmizely všechny jeho překlady. To bylo na jeho žádost?Samozřejmě
Kdokoli sem něco nahraje má právo to chtít odstranit, pokud se jedná o jeho překlad/fotku/článek apod.
Ještě, aby to nebylo možné :D
Teda, nejsem admin, ale tohle je snad úplně jasné ;)
Smazáno na žádost autora
Soubor byl odstraněn na žádost autora, stejně jako jeho další soubory.
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
Autorská práva
Autor má samozřejmě plné právo nakládat se svým autorským dílem dle svého zvážení. A pokud se tedy rozhodne požádat o smazání obsahu, který na Zatrolenky přidal, tak mu vyhovíme.
Ono by to nejspíše šlo právně ošetřit, ale mě samotného právničina hrozně nebaví a nechat autory při nahrávání čehokoli zaškrtávat "tímto uděluji provozovali Zatrolených her neexklusivní, časově a regionálně neomezenou licenci na využívání tohoto díla" (je to jen volný popis, přesněji by musel formulovat právník, aby to pak stejně nešlo odvolat) se mi moc nechce.
Obecně věřím v to, že když se hraje s respektem a podání ruky / daní slova má větší váhu než právní kličky, že se tak nějak žije lépe. A jasně, business za milióny se tak dělat úplně nedá :-)
:+)
Takže můžu od Wolvika očekávat žalobu, když to hodím na ulozto :+).
wolvik
Co moze viest cloveka takto masivne stiahnut svoj obsah z komunitneho webu? On toho obsahu ak sa nemylim mal dost.
-----------------------------------------
Som kapitalista a som na to hrdy.
Magor
Osobně si myslím, že placení bazaru. Inzeruje hodně na FB.
Bastacka
Ak bude vedieť dokazat, že dielo je jeho, tak možno aj hej :)).
...
díky bohu jsem návod stihnul stáhnout včas
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Voidfall (ENG)
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny