Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jak ziskat body atd.
Jak mam ziskat body a jak se muzu zapojit vice do komunity? :) Do jake rubriky davat svoje nazory na hry(minirecenze) a kam zbytek :D diky moc za odpovedi :)body
body získáš jednoduše: najdeš hru o které něco víš a v kolonce "recence" k ní přidáš recenzi. Nebo (pokud tam už není) popis. Nebo ji nafotíš a nahraješ nějaké fotky. Nebo přeložíš pravidla či jiné herní komponenty a nahraješ je ke hře do sekce "ke stažení". Možností je hafo.
Malá poznámečka
Kdyby tady byl odkaz, jak jsem už dávno navrhoval, na jedno místo, kde by bylo pro nováčky souhrnně v bodech a odstavcích popsána činnost a pravidla Zatrolenek, tak by takovému nově příchozímu stačilo napsat odkaz a nemuselo by se nic podrobně vysvětlovat a on by se zorientoval už sám. Pro nás co to tady známe se nám vše zdá naprosto jednoduché, přehledné a intuitivní. Když sem, ale přijde někdo nový, tak by mu to dost pomohlo.
No nic, to jsem si jen tak potřeboval rýpnout, když byl tenkrát ten můj návrh smeten ze stolu s tím, že jsou dostatečné instrukce rozházené v jednotlivých sekcích Zatrolenek ;).
kren
Hele já teda nevím, paměť mi už neslouží jako dřív, ale matně se mi vybavuje, že se nakonec vydiskutovalo, že stránka se souhrnými instrukcemi je dobrý nápad a Zeus to zapracuje do připravovaného redesignu stránek. Takže to s tím metením ze stolu nebude tak žhavý, prskoni jeden ;)
kren, Morthe
Má pravdu předsedo!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ponorka / Oink games
Akt. cena: 235 Kč
Končí za: 20 hodin