Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Jak dlouho se čeká na schválení popisu? A jak to funguje?
Jaká je běžná doba schválení popisu hry? A pokud není něco s popisem v pořádku, ozvou se admini autorovi textu a sdělí mu, zda a co má případně upravit?
Ptám se, protože jsem vložil popis k jedné hře 2. ledna (po pár dnech kdy nebyl schválený sem tam ještě udělal přes “upravit” nějaké menší úpravy). I tak to jsou skoro dva týdny a neobdržel jsem žádnou zpětnou vazbu, že by něco s popisem nebylo v pořádku, tak by mě zajímalo, jak to se schvalováním popisů funguje… Díky.
Ahoj, popisy průběžně pročítáme, upravujeme a následně schvalujeme, případně vracíme (s komentářem) k přepracování. Děje se tak průběžně a samozřejmě ideálně tak, aby se na schválení popisu čekalo maximálně ty dva zmíněné týdny.
Počínaje listopadem se nám do konce roku popisy extrémně „urodily“ (částečně možná i z důvodu našeho podezření, že k některým mohly pomoct aplikace typu ChatGPT), a tak se čekací lhůta prodloužila, za což se omlouvám, jelikož to jde za mnou. I tak se ale daří průběžně relativně velký počet kousků průběžně schvalovat, což je samozřejmě možné sledovat i na titulce po vyfiltrování pouze popisů schválených za poslední dva měsíce, a tak se fronta zásadně zkrátila - předpokládám, že zrovna dnes by se na řadu měly dostat popisy ze začátku ledna a dál. Do konce měsíce pak plánuji opět „dotáhnout skluz“ na těch kýžených 14 dní čekání max.
Díky moc za pochopení.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kryci Jmena / Codenames - Krabicka
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 13 dnů