Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Funguje RSS
Ahoj, chci se zeptat, jestli Vám funguje RSS zatrolenek? Používám Feedly a cca poslední týden žádná zpráva. Tak nevím, jestli není chyba u mě...nefunguje
Zatrolené hry - Diskuse
Poslední příspěvky v diskusních fórech na portálu o společenských hrách Zatrolené hry
http://www.zatrolene-hry.cz
cs
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function convertName2Link() in /srv/_container/_1000078/web/content/www/rss-diskuse.rss.php:89
Stack trace:
#0 {main}
thrown in /srv/_container/_1000078/web/content/www/rss-diskuse.rss.php on line 89
Miner
Tak Feedly zatím mlčí...
RSS - mi funguje
U mě dobrý, Firefox + Feedbro
Feedly
Tak vypadá to u mě na problém s Feedly - chrome s rozšířením RSS Feed reader je ok...
BTW máte plz tip na rss čtečku? ideálně asi webové rozhraní. Děkuju
Problém na rss
Vypadá to na nějaký rss problém :
Uncaught Error: Call to a member function fetch_array() on boolean in /srv/_container/_1000078/web/content/www/rss-diskuse.rss.php:54
Stack trace:
#0 {main}
funguje trochu
Některé příspěvky na rss obsahují hlášku. Notice: Undefined index: smazano in /srv/_container/_1000078/web/content/www/rss-diskuse.rss.php on line 124 Příspěvek byl smazán, protože zásadním způsobem odporoval pravidlům diskusí na Zatrolených hrách...
Pridávam sa
RSS funguje tak na polovicu - niektoré príspevky prídu normálne, pri iných je spomínaná hláška o "porušení pravidiel"...
---------------
Prekladateľ Joe
Pardon, pardon...
Již by skutečně mělo být opraveno... Předělával jsem vnitřnosti toho, jak ukládáme informaci o smazání příspěvků jako nevhodných (v rámci ukládání i zdůvodnění) a bohužel rozbité RSSko jsem nezjistil. A i tu opravu, co jsem pak vyrobil jsem nevyrobil dostatečně :(. Tak druhá již vypadá, že zabrala a RSSko se mi zdá i po detailnější kontrole OK.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Krajina zvířat
Akt. cena: 681 Kč
Končí za: 1 den