Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Emailová upozornění na nově založené dražby her?
Chci se zeptat, jestli by pro vás bylo zajímavé emailové upozornění, které by se vám poslalo v případě, že by někdo založil novou dražbu hry.Zeus
Pokud by byla možnost, tak bych si takovouto funkci vypnul. Pokud bych měl projevit nějaké přání kolem dražeb, bylo by to to, které jsem Ti psal: vidět své dražby v profilu, a to i ty uplynulé - třeba kvůli výši poštovného a pro případné kontaktování druhého zájemce v pořadí, kdybych se nedomluvil s tím prvním (pravda, zatím se mi to nepřihodilo).
Zeus
Možná bych to využil, kdybych si mohl vybrat upozornění přímo na hru :) např. nastavim si, že chci upozornění pokud se v dražbě objeví přímo hra - třeba City of Thieves, nebo kdyby se objevila některá z her které mám ve wish lisstu
ale to jen jako nápad :)
ad funkce
Seils: Ten nápad s upozorněním na hry které má člověk ve wishlistu se mi hodně líbí.
Jinak funkce upozorňující na každou dražbu mě moc neoslovuje.
Zeus
takto nabízenou funkci bych nevyužil ( pokud by šlo ihned bych vypnul), s oznámením konkrétní hry by to bylo jíné, fajn nápad.
zeus
pro me je to tez zbytecna funkce.
zeus
take se pripojuji, pro mne zbytečnost
aukce sleduji velmi poctivě
zeus
Tak aby tu nezněly jen kritické reakce, tak já jsem pro. Minimálně obden prohlížím bazar, abych zjistil, co je "nového" k mání a tato funkce by mi to usnadnila.
jsem pro
ale líbilo by se mi to víc u diskuzí v víkendu, protože když jsem pryč, tak pak nevím o polovině diskuzí co proběhla - stačily by jejich odkazy v mailu nebo tak nějak
zeus
Nee, to bych neuzil, respektive bych si to vypnul...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Stolní hra Frostpunk - komplet včetně rozšíření
Akt. cena: 8999 Kč
Končí za: 5 dnů