Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ediční plán
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat existuje nějaký ediční plán na rok 2017 Albi, Mindok ,Blackfire a Rex Hry. Díky za info.Bohužel ne
Byť toto vydavatelé nějakou dobu zveřejňovali, tak v tuto chvíli od toho upustili. Albi mívá (možná kvartálně, možná příležitostně) nějaký souhrn toho, co nás čeká. MindOK vede na svých stránkách sekci "Připravujeme", ale nebývá v ní vše, k čemu se přiznal, že peče. REXhry, BF a malá vydavatelství (Stragoo Games, Fox in the Box, Loris Games, Notre Game, Jiras Games, ...) informují průběžně. O marketingu Dina a Piatniku, které bych taky zařadil mezi velké ryby se radši nebudu vyjadřovat.
Jako šéfredaktor aktualit jsem se loni pokusil něco takového vytvořit zde na ZH. Bohužel se ukázalo, že k němu jednak nedokáži dostat uživatele (nebo aspoň jsem měl takový dojem) a druhak, že můj zápal pro neustále úpravy není dostatečný. Vzdal jsem to už po prvním kvartálu.
Nicméně stále přemýšlím, jak by to šlo vytvořit. Optimálně s příspěvky celé komunity.
Termíny
Po 30 letech hraní počitačových her(nepíšu pc;protože jsem začínal na spectru)
Vím co jsou to termíny vydání.O takovém Duken nuken 3d se psalo 10 let.
Ale ZH nejsou web nějakého nakladatelství;takže se tu může ;objevit vše co se někde šustne i když by se třeba hra vůbec nevydala.
Ale nějaký přehled o připravovaných hrách ; v samostatné rubrice; by byl fajn.
Stejně jako třeba rubrika pro kickstarter.
Wolfsen
Já tvou snahu označím za velmi chvályhodnou.
Ale myslím, že tomu nenahrává systém zdejšího webu. Vyvěsíš článek jako novinku, ale po čase zapadne (hlavně mezi těmi obrázky) a je velmi těžké ji dohledat.
Chtělo by to mít přímo nějakou sekci, kam by se novinky mohly dávat - a tam aby se ideálně dělily do nějakých kategorií (např. česká vydavatelství, kickstarter, trolograficky apod.). Ale to je asi nereálné.
Doporučení
Na hrajeme.cz už funguje přehled novinek 3 roky. A musím říct, že výborně, aktualizují to tam opravdu často.
http://hrajeme.cz/kalendar-novinek-2017/
-bacil-
Zaujímavé... uvádzajú tak rozšírenie k Andoru, ako aj k Star Realms... Keď to teda naozaj nie je novinárska kačica, bolo by to výborné!!!
Star Realms a Andor
Tato oznámení už tam jsou 2 roky. Spíš to jsou plány, ze kterých sešlo.
Tindo
Tak potom sa na ten zoznam vôbec nedá spoliehať (asi len okrem tých už oznámených mesiacov, čo je trochu málo).
Duirin
On nezapadne, je první v sekci Články. Pokud tam něco přibude, tak se bude posouvat dolů, ale to jen tak nebude.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lady Alice
Akt. cena: 33 Kč
Končí za: 22 hodin