Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dotaz k přidávání nových her
Ahoj,
když přidám hru, jak dlouho to obvykle trvá, přidával jsem před pár týdny a chtěl jsem ze série přidat další, ale přidané nejsou, nikde je nevidím, že by viseli a čekali na schválení, ale možná jsem jen slepý, někdo s infem?
Rád bych přidal, ale když vidím, že po týdnech není tak zas nechci plýtvat časem zbytečně.
Díky
Nepíšeš jakou hru jsi chtěl přidat, ale koukal jsi, zda už tu není stejná hra v jiné jazykové mutaci?
Promin, to si myslím, že je celkem jasné, že bych se podíval, ale jestli se to stává…. :) jednalo se o hru Hexplore it: return to the valley of the dead, chybí tady i další 2 Hexplore it Return hry :), případně encounter decky
@xDante1986 Info o “visících” hrách myslím na ZH není, ale pokud je potřeba pošťouchnout cokoli na adminské straně, zkus mrknout v patičce webu na sekci “Více o Zatrolených hrách” (a napsat někomu z adminů tam), příp. napsat do Kontaktního formuláře. Konkrétně o přidávání her se stará zejména @Tharr.
--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher
@Kew Díky moc, zkusím tomu dát ještě chvíli, chtěl jsem si jen být jist, že eto nebylo jen zamítnuto, protože člověk se to asi nedozví, ona vytáhnout všechny informace i z bgg apod, přece jen něco trvá, tak at to není vyhození času do koše :). Dám tomu ještě chvíli. Co se týče kontaktu tak tam taky reakce většinou tak po dvou týdnech, tak jsem opatrný, chápu, že toho je asi dost, možná kdyby v kontaktování byly kategorie, tak by to mohlo jít na příslušné adminy napřímo.
@xDante1986 ahoj, omlouvám se za zdržení při přidávání her. V současné době bohužel musím ležet po operaci zlomené nohy a pořádně se nedostanu k počítači. Pomalu se mi už stav zlepšuje. Jak to půjde tak se budu snažit vše dohnat.
Správce katalogu her ZH, Recenzent Deskofobie, KDH Kartago
@Tharr Díky za odpověď, tak to já budu přidávat, o nic nejde. A ať se noha rychle uzdraví.
Hned na začátku bych rád napsal, že chyba není u Tharra, který je jak píše dočasně mimo hru, ale u nás ostatních. Tedy …
Omlouvám se všem komu ve frontě visí hry/rozšíření/proma. Snad to bude v brzké době odbaveno.
@xDante1986 Rozšíření jsem ti přidal. Žádný další požadavek jsem od tebe ve frontě aktuálně nenašel. Klidně přidávej neboť jediný případ, kdy jde o ztrátu času je, když už stihl o záznam požádat někdo před tebou. Co se případných zamítnutí týká, tak předpokládám, že informace o zamítnutí by ti přišla. Osobně do nich vždy píši i důvod zamítnutí a byl bych rád, kdyby se mi v případě, že s ním někdo nesouhlasí ozval pomocí SZ. Stejně tak v jakémkoli jiném případě ohledně katalogu jako jsou opravy (ať už z důvodu chyby či nějaké změny stavu) nebo “popostrčení” ve schválení.
Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*
Ahojte, ako dlho je bežné čakať než sa pridá hra do katalogu? Pridala som hru aspoň mesiac dozadu a stále nič, tak už pomaly aj začínam pochybovať, či som klikla odoslať. :) Hlavne keď nové hry do katalogu neustále pribúdajú. Jedná sa o hru The Ghosts Betwixt.
@Simcsa Ahoj, stav většiny příspěvků odeslaných ke schválení můžeš sledovat v sekci Moje příspěvky (odkaz v pravém horním boxíku přihlášeného uživatele). Rychlý odkaz přímo na návrhy her k přidání do katalogu: https://www.zatrolene-hry.cz/moje-prispevky/games/
Aha, vďaka za odpoveď, to som nevedela. :)
Pravda je, že mi tam taky visí hra ze 13.2. a hry co jsem zadal později jsou už přidané.
Moja je z 31.1. Možno fungujú ala zásobník miesto fronty :D
Dnes byla přidána duplicita:
https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/earth-14519/
https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/zelena-planeta-13135/
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Superšpunti: Sušenkám na stopě (NOVÁ)
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 3 dny