Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ciste RPG hry
Objevila se nam tu hra Příběhy Impéria, coz je cistokrevne RPG podobne jako DrD, Shadowrun a spousty a spousty dalsich. Pod hrou se rozbehla diskuze jestli takoveto hry vubec zde v databazi mit, jelikoz jich je vazne spousta a myslim si ze s tim jake zamereni tento server prozatim mel nemaji mnoho spolecneho (treba obrazky takoveto hry jsou vetsinou jen knizka pravidel a pod.).názor
Dle mého názoru by se měly Zatrolené hry držet svého, tedy deskových her. RPG pravidel jsou spousty a kdo o ně má zájem jistě si k nim najde cestičku (www.rpgforum.cz), navíc je nutno říct, že kromě několika málo původních (tedy nativně česky vydaných) jsou ostatní produkty v originálním resp. anglickém znění a vzhledem k jejich rozsahu jejich překlády nefungují tak, jako je tomu u deskovek. A i o tom by to mělo být, pokud se tu nenajde někdo, kdo bude hry překládat, nemá skoro smysl mít tu jejich databázi.
Navíc i pokud by se předkládalo, překlady RPG nesplňují onu podmínku tolerování našeho serveru. Protože pokud přeložíš originální cizojazyčná pravidla, nic jiného už nepotřebuješ. U deskových her se přeložením pravidel v 99% nestane, že jsou tak přeloženy veškeré materiály.
Takže tak ...
RPG
Také si myslím, že sem nepatří.
Příběhy Impéria...
...jsem požadoval přidat já s tím, že jsem si byl takřka jistý, že to neprojde. Hru jsem chtěl přidat čistě z důvodu, že ji s přáteli pravidelně hrajeme a chtěl jsem si to zapsat do hráčského deníku.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Imperial Struggle
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 9 dnů