Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bazar - upozorneni na koncici aukci
Prinasim zasadni napad - doufam, ze ho vsichni podporite a hlavne, ze ho provozovatel doceni:...
Pravdu díš, je to imho drobnost na implementaci a přitom vcelku šikovná pomůcka uživatelům bazaru :)
souhlas
dobrý nápad. Už teď přichází zprávou reakce na moje články, tak proč ne i na aukce, o které jsem projevil zájem.
Palec
souhlas
Taky se přidávám, to by bylo super (možná jsem to tu i kdysi zmiňoval).
A navrhoval bych ten upomínkový mail, aby přišel spíš 2 dny (36-48 hodin) před koncem kampaně, aby měl člověk možnost přihodit dříve, než se kampaň prodlouží o další den - tedy ne až poslední den.
Ono by to pak asi bylo i jednodušší na naprogramování, protože pak ten poslední den může být vícekrát při tom prodlužování.
pozdeji x drive
Ja se klonim k tomu pozdejsimu casu proto, ze odeslani 2 dny pred koncem muze znamenat realne jeste dalsi tyden-dva prodluzovani, i vice. A to je presne ta doba, kdy ja na to zase zapomenu, navic cena muze byt jeste dost vzdalena cilove castce.
Naopak by mi vubec nevadilo, kdybych to dostal treba tech 12 hodin pred koncem vicekrat. V pripade, ze to jeste na posledni chvili nekdo bude chtit rozvirit.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Silent Victory
Akt. cena: 615 Kč
Končí za: 20 hodin