Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bazar - oznámení o ukončení aukce
Po ukončení platnosti některých mých inzerátů mi přišlo do SZ pouze oznámení od těch, které byly úspěšně a někdo hru vydražil. Chtěl bych se zeptat, zda se jedná o trvalou změnu nebo dočasnou "mouchu", která vznikla v důsledku nových úprav.Tak to bude určitě buga
Ahoj, to určitě chodit má. Když koukám do logu nočního jobu, který tyto informace rozesílá, tak ten tvrdí, že notifikace odešla v pořádku i u aukcí, které skončili neúspěchem (např: https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/123335). Budu zkoumat dál v řetězci, protože klidněš může bých chyba i v tom logu (log tvrdí že dobrý, ale někde dál stejně chyba).
Nechápu...
I logy systému pro rozesílání zpráv tvrdí, že zprávu přijaly a úspěšně zpracovaly. Stejně jako ty 2 s informací o úspěšném prodeji... Větší a větší záhada, zkoumám dál.
Hmmm...
Tak 0,02% zpráv má záhadně uloženého adresáta jako "neznámého". Teď jsem ti jen u té jedné ručně nastavil správný odkaz na adresáta a měl bys to mít ve schránce. Prozkoukám proč se tak stalo, aby se to již nedělo. A zkusím ty problémové zprávy opravit
Tak chyba odhalena a opravena
Bohužel jsem při přepisu skriptu pro ukončování aukcí nechtíc nahradil u notifikace o neúspěšném prodeji ID prodávajícího ID kupujícího (a to bylo logicky "neznámý").
Moc se omlouvám za přehlédnutí a komplikace. Zprávy ještě poopravuji...
Zprávy také opravené
Opravil jsem všechny zprávy cca 10 dní zpětně. Zbytek opravím také, jen trochu později
Hotovo...
Opravené všechny zprávy. Díky za upozornění na problém. A ještě jednou se omlouvám za případné komplikace
Opraveno
Už všechno dorazilo, díky za nasazení při opravě.
Notifikace
Chci se zeptat, notifikace o neúspěšné aukci již nechodí? Nějak jsem nezaznamenal že by neměly chodit.
Díky
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trhlina v čase (namalovaná)
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 1 den