Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bazar - hlídač - upozornění na hru s rozšířením, ale obojí již mám
Konkrétně se jedná například o upozornění hlídače na inzerát [ https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/200755 ] Space Alert + Vzdálené horizonty. Chvíli mi trvalo, než jsem si přebral proč.
Domnívám se, že mě hlídač upozornil na rozšíření ke hře, které bylo součástí inzerátu spolu s hrou. Jenže mám i to rozšíření. Nejspíše to hlídač neumí v tuto chvíli vzít v potaz.
Nic hrozného, ale bylo by fajn, umět poznat a hlásit pouze pokud by v balíku bylo i jiné rozšíření, které ještě nemám.
@peca007 Hlídač to umí, ale inzerent to neumí. Upozornění jsi dostal, protože inzerent ve formuláři vyplnil, že prodává doplněk (což je např. 3D tištěný insert nebo sada speciálních obalů atd.) k titulu #Space Alert: Vzdálené horizonty, který ty máš a tudíž se ti doplněk k němu může hodit.
Pokud by uživatel správně vyplnil, že prodává přímo #Space Alert: Vzdálené horizonty, tak by ti upozornění nepřišlo.
Bohužel se nám nedaří formulář naformulovat tak, aby (někteří) uživatelé dokázali rozlišit doplněk od rozšíření a proto chodí tato mylná oznámení.
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Talisman: Ledový chlad
Akt. cena: 777 Kč
Končí za: 6 dnů