Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Chci se jen touto cestou zeptat, zda bude obnovena možnost nahrát avatara pro mecenáše tak, jak to kdysi bylo.Avatar
Když nic jiného, možná by aspoň stálo za to upravit aktuální formulaci (a odkaz) u nastavení Avatara ;)
> Avatara si mohou nahrát pouze uživatelé, kteří získali alespoň 50 bodů (chybí vám X bodů) nebo jsou alespoň bronzovým mecenášem Zatrolených her!
Není to nic, bez čeho bych nedokázal žít a pro obrázek to samozřejmě nedělám, ale možnost nahrát si Avatara pro mecenáše, tak jak tomu bylo dříve, by byla jistě příjemná a potěšila by. :-)
Bude...
Ahoj,
tuto funkci "opravíme". Ona v kódu stále je, ale na starý systém mecenášů, který postupně z kódu vykopávám. Tohle je velmi, velmi vysoko v seznamu změn k udělání. Až bych řekl, že je to otázka dní ;-).
Tak je to hotové...
Právě jsem změnu nahrál na server. Aktuálně tedy mohou Avatara nahrát uživatelé, kteří mají 50 nebo víc bodů NEBO jsou mecenášem v aktuálním roce. POZOR: pokud si Avatara nehraje mecenáš a v dalším roce jím již nebude, tak v tom dalším roce o možnost opět přijde a Avatar zmizí i z diskusí. V profilu a boxu přihlášeného uživatele zatím zůstává.
Díky moc
Jsem na tom stejně jako Tomoko. Přispěl jsem proto, že chci zatrolenky podpořit a ne kvůli Avatarovi, ale tohle potěší.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Malé velké galaxie - insert
Akt. cena: 180 Kč
Končí za: 6 dnů