Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Automaticke sledovanie vytvoreneho prispevku/checkbox
Ahojte,
islo by nastavit, aby pri vytvoreni temy automaticky bolo zaskrnute “sledovat (vlastny) prispevok”?, alebo aby bol checkbox pod “pridanim sveho prispevku souhlasim s pravidly”
Vytvoril som zopar prispevkov, a dneska pozeram ze ziadna notifikacia a tam 4 odpovede :D
Thx.
@no.vi89 Díky za připomenutí, dokonce tuto změnu mám v plánu, ale nějak jsem se k ní ještě nedostal (nebo možná i trochu nedokopal :-).
Docela by mě případně zajímal názor i ostatních. Za sebe bych i zvážil supereasy řešení, že při založení nové diskuse se její sledování zapne autorovi automaticky (založením dává podle mého zájem na daném tématu). A samozřejmě bude pak možné diskusi přestat sledovat (po určité době chápu, že může zajímavost tématu upadnout i u zakladatele).
Tím bychom totiž vlastně i sjednotili chování s dokumenty (kde tedy notifikace chodí trochu jinak, ale autorovi dokumentu chodí) + by to bylo super jednoduché (obecně se snažím minimalizovat různá nastavovátka a mraky možných kombinací).
Mně osobně teda množství notifikaci otravuje, proto si pečlivě vybíráme, zda se do nějaké diskuze prihlasim. U mnou zalozenych diskuzi by to zkousnul, kdyby to šlo později odhlásit.
Určitě bych byl pro možnost, aby se sledování diskuze dalo kdykoliv zapnout i vypnout (s platností od daného okamžiku, starší příspěvky mě v tuto chvíli nezajímají). Bude-li mnou založená diskuze automaticky sledovaná, tak mi to nevadí, když to budu moci kdykoliv později vypnout.
Nicméně by se mi asi nelíbilo, kdybych u diskuze, u které jednou vypnu sledování, už jej nemohl příště znovu zapnout.
@Zeus Za mě je určitě automatické sledování správně, když půjde později zrušit.
@Zeus tak myslim ze najviac user friendly je checkbox pod prispevkom - “sledovat?” - prehladne a 1 klik navyse (otazka 2 sekund), len si to prihodis k tomu elementu so suhlasom s pravidlami diskusneho fora. Idealne keby sa to da nakliknut ako - pri zalozeni novej diskusie, tak na odpoved do diskusie, s moznostou neskor to vypnut (napr. priamo v notifikacii → nesledovat)
Scenar - niekto zalozi otazku - prvy mu nan odpovie - potom tam niekto dalsi zacne diskutovat nie uplne k teme, tak si to vypnes.
V idealnom pripade, keby sa da spravit nejaka podstranka so “sledovane diskusie a tam si to mozes vypnut po jednom”. Pripadne podstranka diskusie obsahujuce moje posty zoradene od najnovsieho s tlacitkom “nesledovat”.
Čím mám viac notifikácií, tým lepšie :)
-------------------
Prekladateľ Joe
Přijde mi, že na tom zatím víceméně shoda panuje :-).
Tedy. Zakládám diskusi = mám i automaticky zapnuté její sledování. A kdykoli se mohu rozhodnout a sledování si vypnout (a samozřejmě později si ho zase zapnout/vypnout dle libosti). Jde jen o to automatické zapnutí při založení.
Jop, autimaticke sledovanie zalozeneho vlakna je nieco, čo by malo byt automaticke. Neviem ci u otazok to takto je default alebo nie.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Root cze
Akt. cena: 42 €
Končí za: 6 dnů