Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobrý večer, milí uživatelé
omlouvám se, ale od čtvrtka do neděle budeme mít s olomouckým klubem výjezdní akci a nebudu v té době moct schvalovat popisky a recenze. Říkali mi, že byste se mohli zlobit, kdybyste to nevěděli dopředu, tak Vám to říkám. Jakmile se vrátím, všechno zameškané doženu.
Ok
Ale doufam ,ze sem naskenujes omluvenku podepsanou nejmene tremi ucastniky vyjezdu.
Dobre
Ale ten musi byt podepsany od maminky :)
AFO
V Olomouci dneska začíná filmový festival AFO, kterého se budu účastnit, takže do neděle nečekejte žádné velké zázraky se schvalováním popisů a recenzí.
A pokud jste z okolí Olomouce, zajděte si taky, je to zadarmo a stojí to za to ;)
Zatrocon
Od zítřka do neděle jsem pochopitelně na Zatroconu. Takže videa a hlavně aktuality budou muset po tu dobu počkat. :(
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
Sekce překlady
Admini nezlobte se, ale vadí mi, že je sekce překlady aktualizována tak jednou za měsíc. Fakt je mi upřímně jedno, zda se sem přidá nové foto z hraní nebo nová hra, coz se děje téměř denně. A domnívám se, že sekce překlady je i nejvíce využívána, ale rychlost schvalování je tristní, nevěřím že to někdo čte nebo kontroluje, tak to snad nemusí trvat tak dlouho?
souhlas
Absolutně souhlasím s Mitogarem. Přidávání překladů je nekonečná anabáze. A o kontrole si také myslím své, protože překlepů, hrubek a jiných chyb, které překladatel pro oči už nevidí (vím z vlastní zkušenosti), je tam dost a dost a pouze přelétnutím by s našly a opravily.
ověření "VIP účtu"
Na ověření telefonního čísla čekám už skoro rok, je tahle funkce vůbec v provozu?
ověření "VIP účtu"
Připojuji se k dotazu, jsem na tom obdobně.
VIP
Ověřování tel. čísla tuším nefunguje.
Nejsem si jist, ale myslím, že je to kvůli nákladům na ověřovací SMS. Takže ti či to stihli dokud to šlo mají VIP a ostatní Maj smůlu.
Stejně je to zatím k ničemu, takže je úplně jedno jestli máte nebo nemáte VIP.
Jestli tu proběhne nějaká revoluce s financováním ZH, tak věřím, že se to zas rozjede (ověřování) a VIP bude k něčemu (třeba, že se VIP nebudou zobrazovat reklamy apod.?)
No
Mě ta reklama nevadí, když to adminům vykompenzuje čas za adminováním. Akorát si nemyslím, že pouhé zobrazení moc nevydělá a pochybuji, že hráči DH kliknou třeba na reklamu s autem, takže asi tak.
Co nechápu je fakt to zdlouhavé schvalování překladů, někdy i měsíc. Vždy se najdou chyby a zatím mě o nich informovala spíše komunita než admin. Jako kouknu jestli v souboru není nějaká prasárna a jedu dál ne? Myslím, že se z toho dělá zbytečná věda, trpí komunita a doplácí na to ti co pro ní skutečně něco dělají.
VIP
kdyby dole v kontaktech bylo třeba číslo účtu, kam se dá na Zatrolenky přispět, tak jsem si jistý, že by to spousta lidí poslala alespoň stovku ;)
ManlyGuy
To je hezké, že si myslíš, že adminové z toho něco mají (kromě šedivých vlasů) :)
Kew
Sám moc dobře vím, jaké a o čem adminování je. O to smutnější to je, že z toho zobrazování reklam nic nemáte. Ale věřím, že z toho moc nemá ani zadavatel tohoto požadavku. :-)
Každopádně si stojím za tím, že překlady se zbytečně natahují. Já už sem nedávám ani fotky, nebavilo mě to řešit s adminem, vždy bylo něco špatně a tak jsem se na to raději vykašlal. Tenhle stav schvalování mě celkem sejří, protože se mě to týká.
@ManlyGuy
Máš pravdu, já už jsem taky jakoukoliv aktivitu dávno vzdal.
překopáváme míč
Přátelé, míč je na vaší straně.
https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/hledame-posily-do-adminskeho-tymu-6523/
-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák
To můžeš
Tohle mělo přijít před x lety. Vím co adminování obnáší a s rodinou už toho času moc není. Nechám to mladším. :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Istanbul CZ
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 12 dnů