Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zaoblovani rohu zetonu?
Mozna se to tu uz resilo, ale nedohledal jsem - Jak nejlepe zaoblovat zetony ve hrach? Konkretne klasicky GMT. Anebo treba i zastrihovat na 45 stupnu. Uz jsem tak koupil jednu hru a je to dobry.
Jak praví klasik:
“Odvěkým přítelem wargamera je tak obal na CD s oříznutým rohem a kleštičky na nehty. S tímto ad hoc nástrojem a pinzetou na lepší manipulaci se žetony jste již definitivně propadli světu válečných her.”
https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/valecne-hry-prehled-pro-zacatecniky-1624/
Aha, diky, hledal jsem v kutilech.. Ale i tak, moc ses onehda nedozvedel, teda krom CD, do cehoz se poustet nebudu. Na BGG doporucovali uz docela masinu na clipovani, to bych treba skoro i bral, ale da se to nekde sehnat rozumne u nas pripadne alespon v EU? Nebo nejaka kvalitni alternativa na nasem trhu?
Na žetony doporučuju R2 corner rounder - originál od oregon lamination v Čechách neseženeš, ale dá se koupit na aliexpresu imitace vypadající a fungující vpodstatě stejně. Nacvakal jsem s ním už přes 10 žetonovek a nějaké ty karty a pořád funguje jako nový, chce jen občas promazat. Nic lepšího za tu cenu (450-750Kč) u nás neseženeš. R3-4 už bych na žetony nepoužíval, ať z nich nemáš kruhy.
Na karty pak stačí obyčejná zaoblovačka z papírnictví za 60Kč - vyrábím si karty 2 roky a pořád jede jak drak :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Age of Rome
Akt. cena: 1750 Kč
Končí za: 9 dnů