Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Poškodené hexa dieliky
Zdravím, potreboval by som poradiť. Pred víkendom sme rozbalili staršiu hru od Albi - Costa Rica. Po odohraní troch hier sme hexa dieliky zbalili do priloženého zatvárateľného PVC sáčka, keď som ich však začal rozbaľovať dnes, ihneď som si všimol drobné poškodenia na rube - niekedy zboku narazené a preliačené, niekde akoby drobné zádierky ,… proste je to viditeľné, čo je problém, pretože tým pádom (aj keď nechceme), vieme, aké zviera / zvieratá sa pod ním ukrývajú.
Je to bežné? Ako chránite hexa diely krajiny vy? Ukladáte ich na seba a sťahujete gumičkou či ide len o nekvalitný herný materiál? Bol by som nerád, keby sa mi to stalo u podstatne drahších hier :(
Vďaka.
Ahoj.
Osobne si drobné poškodenia nejako nevšímam.
Ale určite by som sa vyhol gumičkam. To je ako prvé. Inak pomôžu inserty, proti poškodeniu. A v už poškodených je možnosť ťahať hexy zo sáčku alebo mať kôpku a brať z vrchu (alebo spodku, podľa chuti)
Ja mam herni dily v pytlikach a zadne oderky neregistruju. Asi zalezi jak se s krabici manipuluje. Jestli je v ni hodne vzduchu a komponenty litaji sem a tam pri prevozu, tak pak nejlevnejsi cesta je dat dily do sacku, svinout, zafixovat gumickou. Ale gumicka nikdy nesmi prijit do styku s hernim materialem, protoze nektere maji po case tendenci se roztect a prilepit se na dilky nebo karty a to je trvale poskozeni.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Proving grounds
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 19 hodin