Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Figurky miniatury - kde sehnat
Zdravím po zakoupení hry Drako mě velice chytlo barvení figurek a tak hledám nějáké podobné (http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/drako-2408/obrazky/) Nejlépe dostupně v ČR, Velikosti klasických miniatur a cenově dostupné. 120 kč z fantasy obchodu za jednu malou figurku mi přijde moc. Nejlepší jsou třeba boostry s více figurkami (třeba 10 figur za 200 kč) důležité je však aby byli nebarvené ... nemusí to být nutně ani hra stačí prostě pajduláci s fantasy tématem ;-)miniatury
No,hm, ono 120 za kvalitní figurku není zase tolik, to jsou i podstatně dražší. Na fantasyobchodu ale najdeš i levnější - viz. za složku plastové figurky. Jestli chceš kvalitnější tak se podívej třeba na Warhammer na řadu snap-fit. Ty obsahují 3-5 figurek cca za 165kc. Ale levné a kvalitní figurky zároveň /okolo te dvacky za kus jak by sis přál / najdeš jen těžko. Když nepočítáme ten kickstarter od Reapera, tam při větší investici vycházejí figurky za hubičku, ale ten už je myslím uzavřený.
:re
JAsně děkuji za odpověď měl jsem na mysli něco jako toto ...
http://www.fantasyobchod.cz/warhammer-fantasy-battle-dwarf-thunderers-quarrellers-p-7979.html
http://www.fantasyobchod.cz/lotr-strategy-battle-game-warriors-of-rohan-p-7624.html
Takhle to vychází třeba na 40kč - 60kč za figurku a to je přesně to co chci akorát zrovna warhammer a LOTR mi nesedí tolik designem neexistují nějáké podobné fantasy hry a k nim takovéhle boostery ?
figurky
na samotnem fantasyobchodu maji v sekci plastovych figurek i trpasliky a skrety po cca 20/kus - s drevcem, strelnou zbrani a nablizko. Jejich fotky muzes najiit na bgg u hry goblin slayer.
PeteSch
No tak jestli to myslíš takhle, tak nebylo by lepší než shánět přímo jenom figurky na barvení porozhlédnout se po nějaké buď figurkové nebo deskové hře s figurkami, kterou by si chtěl i hrát? Ono barvit 10-20 goblinů a nemít pak pro ně jiné využití než jako lapače prachu také není úplně ono. A když mrkněš třeba na Descent, nebo na Gears of War, nebo na nějakou hru Dungeon a Dragons - tak tam je figurek také dost a hlavně je tam více druhů, než monotematické jednotky armád.
re:
Mockrá děkuju Dungeon a Dragons je super akorát to nemůžu nikde najít v cz obchodech
Prodávají se i nenabarvené ? Našel jsem pár vyprodaných krabic ale všechny barvené to pak není ončo
ale i tak děkuji ty figurky DaD vypadají skvěle a i za přijatelnou cenu pokusím se hledat dál :-)
Figurky
Já teď nedávno kupovala Dungeons and Dragons: Wrath of Ashardalon na Planetě her, sehnatelné to je a samozřejmě je to nenabarvené. Akorát cena je trošku někde jinde, je to kompletní hra. Sama začínám barvit a myslím, že je tam množství figurek od jednodušších po složitější na nabarvení. I dkyby se ti to pak třeba nepovedlo, tak se dají ty figurky odbarvit ;-).
PeterSch
Taky se v česku dají sehnat figurky ke Kings of War, mně osobně nijak neuchvátily, ale ty budeš mít třeba jiný vkus. Mrkni na ně kdyžtak na http://www.manticgames.com/Shop-Home/Kings-of-War.html
Mají je ještě v Ogřím doupěti (www.fantasy.cz) a díky výprodejí místy za velice příjemné ceny.
Pak se zkus podívat na Arcane Legions (mívali je na Planetě her - www.planetaher.cz), taky nenabarvené figurky za celkem slušné ceny.
Jinak jako alternativu opravdu koupit nějakou deskovku s figurkama a barvit figurky. K DnD bych opravdu přihodil i Descent (ideálně první edici, tam bylo těch figurek požehnaně a momentálně jde sehnat ve zdejším bazaru). Ještě extrémnější varianta je Super Dungeon Explore - krásné figurky, nicméně krapet složitější na očištění a slepení a taky počáteční investice je trošku vyšší (i tak se po rozpočtení se dostaneš na cca 40 kč za figurku). K figurkám ale získáš super hru :-)
vixton
Ano to vypadá opravdu pěkně :) a je pravda že je lepší koupit figurky tak aby se s nimi dalo i hrát a neležely jen na poličce ... Tak snad přemluvím někoho z rodiny moc hráčů deskových her v okolí nemám ...
Děkuji Vám za tipy pro začátečníka je to docela složité se v tom všem vyznat
PeterSch
Jak to tu tak čtu tak bych ti asi jako ostatní doporučil Descenta první edici tam toho jsou mraky a levně by se taky dalo pořídit Word of Warcraft, i když nevím jak je to dobrá hra sama o sobě.
PeterSch
A mimochodem, vítej do rodiny postižených. čeká tě fetování barviček, okusování štětců, švidrání na nějaký detail, prostě samé veselé věci.
Vyřešeno
Tak nakonec jsem zvolil DaD Conquest of Nerath z planety her za lidovou tisícikorunu, stovkám figurek jsem za tu cenu neodolal všem děkuju za pomoc moc mi to při výběru pomohlo a další v pořadí je Descent :)
Nerath
Nevím ale jestli zrovna figurky z Nerathu jsou ideální na malování...abys nebyl trochu zklamán
Nerath
Tak do začátku stačí doufám je tam hodně pajduláků tak ani nevadí když se něco zkazí a hlavně ta samotná hra vypadá jako dobrá volba za solidní cenu a přítelkyni se líbila takže sem neměl ani moc na výběr :D
PeterSch
Poslední argument mě dostal. Plně ho chápu :-D
Počítej s tím, že u těchto figurek budeš muset hodně pečlivě stříknout základ, aby se ti barvy neloupaly.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Gizmos
Akt. cena: 1600 Kč
Končí za: 21 hodin