Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zlin, uterky
kolem pul osme vecer po vetsi cast prazdnin. Prasi se mi doma na Dungeon Twister, AGoT CCG, Talisman a dalsi - ale nepohrdnu ani nicim jinym.To Longshanx
Tak mě tak napadá, proč nechodíš ve Zlíně každé úterý na hvězdárnu...Tam hrajeme cokoliv, každé druhé úterý..
link: (http://www.zas.cz/index.php?full=1#program)
Arkham Horror
Hledám spoluhráče, potřebuji se dostat přes pravidla..
Longshanx
No už se stěhuju do zlína, takže nějak během září už bych mohl mít volno. Jinak Longshanx ty máš AGoT CCG nebo hraješ LCG? Bo já hraju LCG a sháním spoluhráče tadyk. Mám Bara, Starky, Martell a Lannistery
Aktualni situace
Pokud budou hvezdy nakloneny, tak nekdy od zari ci spise rijna bych mohl mit ctvrtecni vecery volne (anebo taky ne).
Mam jen CCG, a to starter (Targaryens vs Greyjoy) a navic temer netknuty, nicmene se novym vecem nebranim.
Jinak co se pravidelneho hrani tyce, doporucuju hvezdarnu (www.zas.cz) - taky bych tam hral, ale proste mi to casove nevychazi.
Hvezdarna
Longshanx: Muzes pls trochu priblizit prubeh hrani na Hvezdarne, na jejich strankach se mi zadne info na hrani bohuzel nepodarilo najit. Diky
Gardan
Program se myslím objeví až během školního roku. Přes prázdniny nefunguje. Odehrává se 1x za 14dnů. Výběr her jakýs takýs (lépe brát z vlastní zahrádky), problém jsou stoly, ale při troše dobré vůli jde všechno. Hráči - jak nováčci tak harcovníci.
EDIT:
Jo a v zimě je tam zima - ale dostaneš čaj :-)
EDIT 2:
Je možno hrát i v Luhačovicích tam se hraje každý týden - doprava není problém jezdí tam jeden klučina ze Zlína.
tarnow
Diky moc za odpoved, urcite se tam zajdu podivat. Mam zkusenosti jenom jak jsme hrali Magic v DDM Astra , nebo nekde po hospodach (U Macu) :-) A nejake neorganizovane zivelne hrani se po Zline nekona?
gardan a ostatní
...scházíme se skoro každý týden, tedy kromě prázdnin. Stačí zavolat na 775 080 027 a domluvit se. Většinou herní setkání organizuju já.
Petr.
Gardan
My se nárazově podle volna scházíme a hrajeme v Malenovicích + v Otrokovicích každý úterek bývá hraní na DDM a cca jednou za měsíc sobotní akce
Merwin
Merwin: a kde hrajete v Malenovicich?
Gardan
Nejčastěji u nás doma (nejblíž je zastávka "sklady") ... máme velký stůl, pohodlné pohovky a skříň plnou her =)
Domlouváme se přes FB, skupina "Deskové hry - Zlín, Otrokovice"
Hvězdárna Zlín
Hvězdárna letos bohužel není, proč to nevím.
patek
Ahoj, planujete nekdo deskoherni setkani na tento patek, sobotu? Rad bych se pridal.
patek
Cau, nevim jak kluci ze Zlina, my jezdivame obvykle na pondeli, ale doporucuju kontaktnout Klopika, ten nad vsim tak nejak neustale dohlizi a temer vse vi ;-)
JanPavel
Ok, diky za info. A v to pondeli se kde schazite?
re
Chodivame na Pristav (hospoda na konci ZL), v 17hod, nekdy jezdi kluci za nama do Pozlovic na hotel.
Úterky - Restaurace Přístav
Ahojky, krom pondělí nově hrajeme i v úterý start 20:00 na Přístavu. Hry dle dohody buď dle mé sbírky na sbírky Merwa. Pokud by někdo měl zájem se ukázat nechť písne SZ nebo sem do fora.
19.2. - přístav
V úterý opět v osm. Pokud má někdo zájem se přidat tak mi písněte sem nebo do soukromé správy. Banka her můj profil nebo profil uživatele Merwin - případně můžete vzít něco ze své zahrádky .-)
26.2. - přístav
Zítra pouze Merwin proto případnou domluvu směřujte na něj. Mě skolil nikoliv ork nebo cylon ale bacil, takže nebudu.
5.3. - přístav
Opět start v 20:00. Aktuálně jsme určitě 3 a rádi přivítáme další hráče. Pište buď sem nebo do soukromé zprávy. Hry viz můj a Merwinův profil.
Víkendové deskohraní
Krom úterního hraní se v sobotu 9. 3. koná deskohraní v Otrokovicích na DDM Sluníčko. Od 10:00 do 18:00. Her bude dost na místě, ale kdokoliv může přinést i vlastní. Přezůvky a 20,- kč s sebou.
12.3. - přístav
Opět start v 20:00. Rádi přivítáme další hráče. Pište buď sem nebo do soukromé zprávy. Hry viz můj a Merwinův profil.
21.3. Lilith
Od sedmi budeme v Lilith hrat Galactic Emperor, uvitame az dva dalsi vzdorocisare. Zajemci sem nebo sz do stredecniho vecera.
Lilith
Všiml jsem si toho pozdě, ale tento čtvrtek mi beztak nevychází.
Lilith
Hravame tam tak jeden nebo dva ctvrtky v mesici, takze osud galaxie jeste neni zpeceten.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Scythe: The Rise of Fenris EN
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 7 dnů