Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zatrocon - Warrior knights- pátek 19:00
Ať se trochu rozhýbe začátek ZatroConu. Chtěl bych si zahrát Warrior knights + exp. Dodám počeštěnou verzi. Začátek v pátek v 19:00 ve "večerní herně číslo 1". Kdo se přidá?WK
s radostí se přidám, jen nevím, jestli tam do 19 hod dorazíme.
to pihorv
Klidně můžu chvilku počkat.Od 20:00 je večeře, takže to zatím připravíme...
WK
No chtěl sem TI3, ale časově to asi půjde hluboko za půlnoc a to bych nerozchodil, takže na tyhle warriory bych se přidal ... pokud tedy partie nebude delší než 4 hodiny :).
WK
Myslím, že my dva se speedym bychom si partičku WK ve více lidech rádi střihli, zatím ji hrajeme ve třech, maximálně ve třech a půl...zrovna o sobotním večeru jsme hráli tří hodinovou partii ve třech a říkali jsme si, že v šesti to asi bude jiné kafe....
wk
Jen pro shrnutí. Zatím:
pihorv, Tangram, The Hammer, speedy, sasa.
tzn. Ještě jedno poslední místo....
pihorv
Tak do 19.00 bychom tam meli byt najisto;) Nepocitam, ze z Prahy pojedem do Pardubic 3 hodiny;)
sasa
..list update wanted;)
eh
tak to uz bych se musel roztrojit ... treba v sobotu ;)
to Sasa
Pokud poslední místo není obsazeno, tak se hlásím.
místo
Pokud místo nebude, tak mne to docela naštvě, protože tuhle hru jsem si chtěl někdy zahrát a zásadně neotvírám sekci hledáme spoluhráče, což se mi jak vidím tentokrát vymstilo.
kren
tak se nacpes do dalsi hry no :) ja to stejne vidim spis tak, ze ty diskuze tady zalozili hraci z duvodu ze si nebyli jisti zda vubec najdou dost spoluhracu (viz treba TI3)
to kren
jsme na tom stejne jako ty. Taky do tehle sekce moc casto nezavitam a ted se to ukazalo jako velka chyba. WK sem hral jen jednou a pred delsi dobou. Moc rad bych to zahral s nekym, kdo uz ma hru trosku najetou... Asi se bude muset domluvit druha runda hned po skonceni prvniho klani :).
kubis
no jasně... já se rád přidám a brácha monžá taky. hráči budou. Tahle hra má pro mne kouzlo. :)
první hra je bohužel již obsazena :=(
pihorv, Tangram, The Hammer, speedy, klopčík, sasa. To ale neznamená, že nedáme buď hned v pátek nebo třeba v neděli druhé kolo. Jinak samozřejmně hru zapůjčím...
vše je jinak :=))
Pihorv byl bohužel zkosen nemocí, takže máme opět jedno místo volné....
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Arkham Horror: Prokletí temného faraona. NOVÉ
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 2 dny