Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
WOW ag Praha
nechtěl by si někdo zahrát wow ag, preferoval bych to dát v černém rytiří někdy od 16 hod ve všední den, jen lidé se znalostí pravidel prosímdocela rád
Ahoj, docela rád, jen mohu až tak od 17:15... Pravidla si ještě trochu pamatuju z doby, kdy jsem je překládal :-)
pihorv
Tak to je škoda, ale nevadí. Koupil jsem si to včera. Pravidla teď študuju. Tak až to třeba budete opakovat.
pravidla
Ahoj lidičky, prostě mi jde o to, abych nemusel půl hodiny vyprávět systém hry, takže Elenistar prolítni pravidla tady na stránkách pod WOW ag je máš v češtině, Viděl bych to na příští týden např. pondělí 6.4.09, 17:15 není problém Die, doufám, že se 4. hráč najde a nemám nic proti více hráčům
wow ag
Klidně bych dal, ale chci bojovníka nebo paladina :-) Rozhodně ne čaroděje, to je děsná lama :-)
Pondělí 6.4.
V pondělí to neklapne, už mám program... :-( Co taková středa?
BTW Merline, ty už to znáš, tak můžeš dostat nějakou slabší postavu... My co to neznáme si vezmeme silnější a bude to vyrovnané ;-)
pihorv
Nevadí, tohle pondělí stejně nemůžu. Mám kroužek takže třeba jindy.
nová možnost
Takže když toto pondělí ne, tak nabízím pondělí 20.4.09 nebo středu 8.4.09, Die ta středa opět až od 17:15, kdyb to šlo dřív byl bych radši ale jinak neva?
Jen tak mimochodem vůbec nevím jak to v tom rytíři chodí, kdy to tam zavírají a jestli nás nevyhoděj
středa
No, pokud by to bylo od pul seste, tak bych se ve stredu pripadne taky mohl pripojit, jestli me vezmete:)
to Zeus
Hmmmm, no ještě jsem nezkoušel lovce, tak toho klidně :-) Zatím jsem hrál jen za mága (katastrofa) a za paladina (lepší, ale nevyhrál jsem). Bojovníka jsem dvakrát viděl excelovat ...
wow
už se nám to začíná pěkně rýsovat, takže uvidíme, kdo se ještě chytne, jinak mám celý expansion, bude z čeho vybírat + druid, rogue, shaman, paladin :)
ČR
jediný problém je že rytíř má otevřeno do 20 hod, zto znamená, že kdo přijde, musí ty pravidla doopravdy znát, začneme- li v 17:30 tak to bude vše jen tak tak
místo
tak běžte do Outpostu, tam mají do deseti.
místo
ok outpost by šel taky sice už to není tak blízko ale co
Outpost
Ja jsem jednoznacne za, vynikajici lokace:)
outpost beru
To mám výrazně blíž než rytíře :-)
wow ag termín
20.4.2009 od 17:30 v Outpostu, pište prosím, kdo můžete.
Jen se ještě zeptám, je nutné mít nějaký člesnký poukaz, abych tam mohl hrát?
Outpost :-(
Ten je pro mě o dost nevýhodnější... Takže se mnou bohužel nepočítejte.
Zeus
Ale no tak z Holesovic to takovej des neni, ne?:)
Jinak pondeli bohuzel nehrozi, to prednasim...:(
středa 8.4.
ok co tedy středa 8.4. např. od 16 hod (možno posunout)? Místo se upřesní dle zájmu a času.
streda
Streda by byla Ok, ale pro pracujici aspon v 17.30, pliz:)
pihorv
Žádný průkaz nepotřebuješ.
wow
hra tu nekdo wow the board game?
wow
Hraju ale nemám jí.
wow BG
hraju, mám ale čas teď vůbec není
WOW AG v pátek 25. 9. 2009
Ahoj nechtěl by si někdo zahrát v pátek 25.9.2009 wow ag od 17:45 Outpost případně v Černém rytíři tak od 18:15?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
God of War: Karetní hra
Akt. cena: 145 Kč
Končí za: 19 hodin