Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Východné Slovensko
Je tu niekto z Východného Slovenska hrajúci nejaké LCG? Najlepšie z Prešova a okolia.do Popradu na LotR-a ďaleko, čo? :)
Inak zoznam podľa krajov je tuto, možno niekoho nájdeš :) :
http://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/ostatni-temata-6/scitanie-slovakov-na-zh-4272/
partia hráčov
je nás menšia kôpka v KE
no LCG nehráme nik, plánovali sme AGOT no vzhľadom na žiadnu hráčsku základňu sme od toho upustili - hrajeme doskovky
Faarha
Keby ste niekedy zmenili názor na akúkoľvek LCG, počítajte so mnou. ;)
Poprad
Asi ten Poprad predsa len občas navštívim. Zajtra očakávam balík, v ktorom bude A Game of Thrones LCG, takže aj to by som rád vyskúšal tak turnajovo. :)
Presov
cav, ked sa vratim do Presove.(co bude buduci rok) tak si rad zahram ...
winco
Tak to je super. A čo hrávaš?
Poprad
Obcas chodievam do PP, tak niekedy by som sa mohol pripojit ak by niekto mal zaujem. Uvazujem nad Star Wars a Warhammer Invasion LCG, okrem toho preferujem American Trash.
hey-klay-men
Môžeš nakuknúť do môjho zoznamu, niečo by sme mohli zahrať, ale najskôr tak o pol roka, lebo momentálne nás zamestnáva čerstvé bábo a za 2 mesiace sme si našli čas tak maximálne na polhodinovú partičku Rímu :).
Pri akej príležitosti chodievaš do PP? :)
acedrac
Uz som Ti odpisal cez sukormnu spravu lebo som si nevsimol ze si pisal aj sem. Oh, well.
LCG - AGOT
no nejak sa to tu pomaly rozbehlo sme 2-4ja na AGOT no proxíme si decky lebo sme to nechceli veľmi financovať, tak a toto po podnikoch hrávame
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
War of the ring: Warriors of Middle-Earth
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 3 dny