Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Turnaj v Battlelore
Raději to píšu ještě sem..Turnaj
A hrala by se zakladni sada ci i nejake rozsireni (trebas Call to Arms)? Pokud je to v Brne, o ucasti bych velice vazne uvazoval;)
Turnaj
Jdu do toho, asi by bylo lepší hrát s Call to arms, protože scénáře jsou často nevyvážené...
CtA
No prave proto sem se na CtA ptal;)
Call to Arms
Pro mě není problém zařadit i toto rozšíření.Jen je důležité aby ho měli všichni nebo alespoň jeden ze dvou.Já mám jedno, které mohu poskytnout...
Je jasné, že by to bylo nejlepší.Protože vyváženost scénářů hodně řeším a hledám nejlepší cestu..
CtA
Ja jedno mit budu a u nas budou urcite k sehnani, myslim, ze by to bylo nejjednodussi a dost lidi uz CtA ma...
To Aneken
Tak pak jen dobře.Mluvil jsme s The Hammerem a usoudili jsme, že spíš jej lidi mít nebudou.Ale takhle by to bylo fajn..
CtA
Já mám CtA taky, nemám problém ho vzít.
Turnaj
Paráda, tak zatím jsme 4 hráči.To jde ne?:D
Takže budu počítat s rozšířením CtA a podle toho zvolím i scénáře..
zdravim
jak uz sem psal, budu v brne asi uz od cervna asi nastalo, takze nemam problem pomoct pri organizovani a pod. rozhodne bych si zahral /mozna i pritelkyne, ale to nemuzu ted potvrdit/ CtA planuju zakupit co nejdrive...
Turnaj,,,
Ahoj,
vím, že jsem se dlouho neozval ale nebylo o čem psát.:) Teď ale je. Chtěl bych se dohodnout na termínu. Jak jsem psal, 10.7. by bylo fajn ale nevím jak vy.Klukům z ČR budu psát až budu vědět na jaký den to směřovat. Takže pokud by někomu vyhovovalo jiné datum napište!
Turnaj bude hrán se základní krabicí a rozšířením Call tu Arms.
Ještě zvažuji zda se budou přidávat ze základní krabice i trpaslíci a goblini.( Klidně napište )
V turnaji půjde i o ceny...Ty ještě upřesním..Vše je zatím v jednání...
Tak snad jsem malinko potěšíl a já se budu těšit na vaše ohlasy.
Voloda
bude to teda v brne?
pravdepodone termin ok. este nemam call tu arms, tak neviem no..
To Voloda
Osobně nevím, zda budu hrát nebo jen vše vést..BUdu totiž znát mapy dopředu a byl bych tak ve výhodě.Takže když bych ti mohl půjčit svoje CtA.
a
nic
?
SSZGSA
uskutečnilo se tedy něco? jinak koukám, že se toho už zbavuješ... nebaví?
To Voloda
NAkonec ne.. ale mrzí mě to.. :) Mám doma hotovou cenu! :D Skleněný pohár s nápisem Battlelore! :D
Jinak ke hře.. ano.. bohužel se to doma přestalo úplně hrát a nenašel jsem v Liberci nikoho kdo by to hrál semnou. Takže jsem se to rozhodnul prodat. Což mě taky mrzí! :)
Ja
prodal Battlelore z podobneho duvodu a mrzi mne to, protoze ty figurky vypadaly uzasne :(
praha
a nechtěl byste někdo si zahrát v Praze?
to SSZGSA: sakra, ta stoletá válka mě mrzí, ale šlo to moc nahoru a já nestihl upravit nabídku, lagnul se mi komp :-((
kyrys
Já sem pro ,SSZGSA má už cenu připravenou.jen jestli by bylo dost hráču kteří budou mít zájem.
:)
V praze a okoli (Kladno) bych do toho sel .. i bych doma mohl hostovat nejake ty bitvy .. a mozna i splasit dalsi zajemce :)
to kyrys - 100letá
ještě že tak :-D
andik007
grrrrr, tos by ty?? Roztrrrrrrrhnu tě jako hada :-)))
chtěl by teda někdo v Praze spáchat turnaj? Nemusí se to odehrát v jeden den, můžeme se sejít víckrát.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ovocný sad (AJ/NJ/FJ, atd.) (Obstgarten)
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 1 den