Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tide of Iron
Byl by zájem uspořádat soutěž v ToI?zasvěcení do TOI
Prosímtě klopíku na wargemconu jsem ti říkal, že nejsme od sebe zas až tak daleko. Prosímtě byl bys ochotný, kdybych přijel některý den se synátorem, den nám věnovat a zasvětit nás do TOI?
Nespěchá to, jen se chci předběžně zeptat.
Klopik
jedu ted na tyden trenovat k vode, znova jsem nacetl po roce vsechny pravidla, i 15ti strankovy extended FAQy, tak priste uz snad budu vzdorovat o kolo dele :-D
Klopík
Já bych zájem měl
Kde?
A kde by se hrálo?
to Eyron
...to budeme řešit až podle zájmu lidí a jejich spádovosti.
Klopik
Cau i ja se pripojuji... Navic bych mohl poskytnout i kompletne pocestenou verzi zakladu, Foxe a z vetsi casti i Normandie.
to klopik,,,
A jak bys to chtěl koncipovat?
Rozdělit lidi do skupin a pak to hrát klasickou vyřazovačkou v rámci "pavouka" skupiny?
Chtěl bys to odehrát v rámci řekněme jednoho víkendu, nebo vícera sezení?
Mohl bych dodat nějaké složitostně "odstupňované" scénáře :-)
Tide of Iron
Tak ja bych mel takyzajem.Sice hraji TOI jednouza pul roku, ale rad si doma oprasim pravidla, prectu si je a prijeduse nechat porazit.
to Jumbo
Sem na tom docela podobne. Naposled sem TOI hral na Zatroconu a predtim taky asi 3 mesice nic. Ale hra me bavi a pro zabavu si rad zahraju. No a turnaj bude pro me jen takovej bonus navic. Nedelam si zadny ambice :) - snad jen doufam, ze si dobre zahraju.
Ha...
Sice jsem to nikdy nehrál ale nenechám si ujít možnost vás zase vidět. Jen by mě opravdu zajímal celý nápad. Zda se sejdeme všichni na nějaké akci nebo zda to bude řešeno jinak. Pravidla se naučím v tom problém není jen to budu muset trochu natrénovat.. :))
TOI
Safra hned bych se zůčastnil. Ale jsem na tom teď dlouhodobě bídně s časem a vzhledem ke Klopíkově "moravské spádovosti".... (nic ve zlém, takový pragocentrický vtípek :)
Každopádně bych alespoň poprosil Lareda o scénáře které budete hrát (určitě je bude vybírat, kdo jiný), sjedu si je individuálně.
TOI
Doufam, ze tohle domlouvani neskonci jen domlouvanim. ;-) Ne, aby jste me jen navnadili a pak se nic nehralo. Vypada, ze by nas mohlo byt dost. Jinak uzdopredu navrhuji mesto setkani Praha. A pokudby to slo tak pres tyden. :-)
taky se hlásím
na Toi se doma práší... :(
Praha
Taky jsem pro Prahu ale o víkendu.. Pač spousta lidí bude okolo...
Praha
Ahoj vsem. Jsem pro Prahu nebo Pardubice (aby to zas Klopik a spol nemeli tak uplne daleko). V Praze bych ale mozna mohl domluvit prostory u nas ve skole...
A souhlasim se SSZGSA (to je ale pekelnej nick - dycky ho musim kopirovat :))), ze vikend by byl lepsi. Jen budu mit problem nejaky volny najit. Asi az nekdy v rijnu by to mohlo jit... 14.10. jsem na motokrosse, pak 21.-24.10. je Essen... Takze co byste rekli vikendu 30. - 31.10 ??
turnaj
První info pro zájemce turnaje v ToI:
1) pokud nás bude málo, tak akci spojíme s jinou herní akcí
2) zatím místo konání vypadá na Prahu
3) termín nejdříve po Essenu, ale spíše až leden
4) hlavní cena bude asi rozšíření východní fronta
5) s podobou turnaje budete včas seznámeni
termín
Aha, tak nejdříve až na konci října, to v mém případě mění situaci s časem. Tedy najisto se zúčastním
mno
to zní dobře, taky se předběžně hlásím (v závislosti na termínu)
spádově náležím do pragocentriků :))
Hele.. :D
Mezi ostatním hraním by šlo hrát i jiné wargamesky ne? :D
Když by jste chtěli, můžu vypískovat nějaký pohár s nějakým nápisem. Mohl by být putovní..:D
To Kubis
Ale jdi! :) Zase tak hrozný není!! :D:D
To all : nechci nic slyšet... :D:D
Vtír
Že bychom tam dali Pax a ASL? :)
to sydo
...ty už jsi zpátky z Rumunska? To tě brzo vyhostlili, já myslel, že Romy vyhošťuje jen Francie...:-)
Klopik
Né já za to nemoh to ta dyskryminace!
to klopik...
Nechci Ti nic vsugerovavat, ale osobne bych to s cenami v turnaji udelal malinko jinak:
Misto rozsireni FotB (za 1800) bych jako hlavni cenu dal knihu scenaru c. 1 (na planete her ji ted maji za 1/2 - cca 350 kc). "Medveda" si asi bude kupovat kazdej, a nebude spolihat, ze ji vyhraje v turnaji. Ta kniha scenaru udela radost snad kazdemu ToIstovi - zacatecnikovi i znalemu, a vyjde na financne na 1/5.
Pokud by byl turnaj az v lednu, stejne uz by je vetsina z nas mela
:-o.
Jako cenu utechy bych nechal vytisknout, svázat a zalaminovat kompletni pravidla TOI v cestine, vcetne FAQ a errat (barevne, na kridovem papire) :-).
to laredo
Přijde mi, že cena útěchy je lepší jak hlavní cena... Teda já bych ji bral víc...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Únikovka Za oponou
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 14 hodin