Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Successors - Praha
Takže jak? :)KungPao
Já v podstatě můžu, kterýkoliv den, pokud něco nemám domluvené, což bývá tak týden dopředu. Tento týden se mi nehodí všední dny, mohu v So nebo Ne. Příští týden zatím mohu všechny dny.
KungPao
Mno, ja muzu v ty stredy a urvat se muzu v utery:), coz me trochu diskvalifikuje... Ve ctvrtek muzu az po devate a vikendy travim prakticky vzdy mimo Prahu, bo mirim na rodnou hroudu.
Taky bych se přidal
Nicméně nemůžu úterý a středa, což se tedy s Anakenem dost blbě míjíme:-(((
Praha
Ač je to proti Anekenovi ( nic ve zlém.. ) tak mě nejvíce sedí právě víkendy.. :( Přitom bych si se všemi moc rád zahrál. Klidně i nonstop.. :D
KungPao
Zkus nahodit jeden dva terminy a uvidi se kdo kdy bude moct.
Vikendy
Tak jako naky vikend bych tu taky mohl zustat, na druhou stranu mam plny snad kazdy do konce cervna:)
aneken
a jeden z nich budeš hrát Successors v Ostravě:)
termíny
takže u mě by přicházely v úvahu následující dny:
pondělí 26.
čtvrtek 29.
a potom až víkend 8. a 9. května
KungPao
26. i 29. mohu oba dva dny, s tím víkendem 8-9. května si nesjem jistý, ale ještě si to zkontroluji.
Terminy
Jsem asi out, i kdyz bych mol zvazit vynechani sportu 29. pokud by vas nebylo dost...;)
Ocasek
A na to se tesim, stejne jako na CaC;)
termíny
to Parxel - skvěle, tak uvidíme který den se bude hodit víc ostatním, mě je to vcelku jedno..
to Aneken - sport počká ;)
ale pozor, bude to moje první hra a ještě to nemám vůbec zmáknutý.. hodil by se někdo věci znalý...
KungPao
8.5. - 9.5. jsem pryč
29.4. můžu
26.4. nemůžu
KungPao
Ja znam Hannibala a pravidla Successoru jsem videl hodne letmo, takze mam jakousi predstavu o cem to je, ale rozhodne ale nejsem schopny to vysvetlit. Prinejhorsim se tim nejak proplacame a ono se uvidi.
successors
Takže to zatím vypadá na ten ČTVRTEK 29.4.
Já, Parxel, Marvin plus ještě někdo další...
KungPao
Jestli máte ještě místo,tak se hlásím.Pokud nevadí že sem hru ještě nikdy nehrál.
KungPao
Už to mám v kalendáři ... tak se jen modlím, aby do toho nic nevlezlo.-)
KungPao
Počítám s tím. Budeme hrát v outpostu nebo někde jinde?
kosibratr
Hru jsme nehrali ani jeden, takze v pohode :) a s tim mistem, jeste rikal neco aneken a sydo, ale tady nepsali tak se jim to asi nehodi.. takze misto je..
hru jsem v Praze jeste nehral, takze je mi to celkem jedno, jen abych to nasel..
A jak to vidite casove?
KungPao
Ja bych mohl klidne uz v 16, ale pocitam s tim ze ostatni nebudou tak brzo moc, takze bych rekl tak od 17:30? V outpostu?
čas
17:30 je průchozí:-)
čas
Jsem také pro 17 30 a pro outpost.
...
omlouvám se že tu teď moc nejsem, odešel mi počítač a mám tak ztížený přístup na internet.. se čtvrtkem ale každopádně počítám.
parxel: já bych také mohl už od 16, tak se můžeme klidně sejít dřív a nastudovat to..
KungPao
Ok, sejdem se v 16:00 v Outpostu a zkusime ta pravidla projit.
Na Successors jsem zvedavy.
Omluva
Chlapi promiňte, ale já to zvoral, tenhle čtvrtek nemůžu, slíbil manželka má nějaké jednání v práci a já musím večer hlídat. Fakt se moc omlouvám. Pokud bude další šance, tak už si dám na termín pozor.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Eclipse Second Dawn For The Galaxy
Akt. cena: 2500 Kč
Končí za: 1 den