Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Stoloherní akce: Osadníci - Tathry 2011
Máš už plán na druhou polovinu srpna? Ne? Tak teď už nejspíš ano!fotogalerie
koukal jsem na tvoje stranky a chtel jsem videt, jak to vypadalo v minulych rocnicich a bohuzel je to spatne udelane. Cekal bych u kazdeho z rocniku svoji fotogalerii a ne pouze fotky z aktualni akce, ktera je navic pouze ve fazi pripravy, a proto tam zadne fotky nejsou.
Neslo by to opravit a zprovoznit fotky k jednotlivym rocnikum? Myslim, ze by to zajimalo jak ucastniky akce, tak treba i potencialni sponzory.
Úpravy stránek
rbx: Psal jsem, že fotogalerie bude od půlky ledna. Nakonec jsem historii Osadníků Evropy zpracoval už včera a dnes, takže je tam průřez minulými ročníky k dispozici.
Navíc jsem aktualizoval několik dalších údajů.
Volná místa
Logistickými přesuny se nyní uvolnilo pár míst na oba týdny.
Kdo si rád zahraje s fajn lidmi stolní hry, a když je venku aspoň trochu hezky, tak rád pozná Slovensko v jeho Ráji a Tatrách, ale nejen tam, je vítán na týden první, druhý a ještě lépe oba. Skvělé ubytování s polopenzí za velmi rozumné peníze a s (nejen) sportovním vybavením, které dá nový rozměr pojmu "aktivní odpočinek". Až 16denní zábava pro tělo i duši!
Kontakt na mě je na výše zmíněných stránkách akce, ale ozvu se samozřejmě třeba i tady v poště.
Slováci
Chodí vás sem na ZH i dost bratrů Slováků, které může na této herní akci zajímat alternativa. Vzhledem k tomu, že budou prakticky doma ;o), nabízí se varianta v chatce a s vlastní dopravou, která je výrazně levnější (3850 Kč na týden s polopenzí!), dnes jsem to dával na stránky akce, viz úvodní příspěvek.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
WarCraft: The Board Game + Expansion Set
Akt. cena: 3200 Kč
Končí za: 1 den