Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha zahradní město
Nemáte dnes někdo čas a chuť si zahrát od 16:30 do 20:00mám čas i chuť
znám pravidla k descentu a k wowku, a middle earth quest bych si rád zkusil. Wowko mě neláká vubec. A toho Descenta jsem zatím hrál jenom overlorda
pátek
minulý pátek se neujal, zkusíme to znovu vojevůdci, co takhle BRITANNIA v pátek 19.3.2010 od 16 hod, místo dle Vašich možností (v úvahu asi Outpost nebo Dungeon).
Pravidla se snad vysvětlí.
Chajim
Čtvrtek
A co takhle přeorientovat se spíš na ty čtvrtky?
Zdravím
co takhle něco tento pátek buď na zahraďáku či v nějaké té pražské herně kolem 15:30, nabízím Middle earth quest, WOW AG, Britannii či descenta (toho jedině na zahraďáku).
pihorv
předběžně jo.... dám vědět během týdne
...
do MEQ bych šel, ze seznamu mě láká nejvíc
super
budeme to směřovat na MEQ, nebude vadit, když to dáme v dungeonu? Dávejte vědět, zkusím rozjednat 3. hráče.
Jinak mám dotaz na sobotní odpoledne, našel by se někdo si něco pěkného zahrát? Láká mě Battlestar galactica :), ale nevlastním ji.
pihorv
:-D a co kdybyste pro zmenu prijeli ke me :-D
jestli
bude dostatek hráčů. tak není problém se v sobotu stavit na Kladně, galactuku si klidně rád zopakuji.
Jinak v pátek to nastopro počítám v Praze.
pihorv
treba by se pridal nekdo z okoli :)
pihorv
My jsme původně měli jet pryč, ale přítelkyně onemocněla, takže bych se možná mohl přidat, ale definitivně to budu vědět až ve čtvrtek.
hry
Galacticu nebo MEQ - je mi to jedno. Galactica se mi moc zalíbila a MEQ chci vyzkoušet.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Caylus 1303
Akt. cena: 699 Kč
Končí za: 15 hodin