Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
chajim
Praha - odpoledne
Kdo by měl zájem si zahrát někdy něco ve všední den odpoledne, tak dejte vědět. Hraju cokoliv.odpolko - večer
No myslím, že teď řeším podobnej problém... snažím se sehnat lidi, s kterýma by se dalo hrát nějak stabilně v termínu např 1x za čtrnáct dní (dle chuti a nálady i častěji).
hlásím se
Odpoledne většinou můžu (pokud je teda odpoledne cca 17 hod) ... preferoval bych hry typu Descent, Arkham a podobně, ale není problém ani něco jiného ...
odpoledne
od příštího týdne můžu. Jsem v práci do 3, tak když se dohodneme nějak dopředu, jsem pro.
...
od cervna teoreticky tez muzu, zrusil jsem kvuli hrani pravidelny sport. A muzeme u me v kanclu, viz "Hrani v artboxu", coz je ve Stodulkach. Pokud vam to teda nevadi. A jsem pro stejne hry jako rikal Merlin.
Večer
Večer bych tak jednou mesíčně mohl,tak že bych se určitě někdy přidal.
odpoledne
Přidávám se, odpoledne je ideál, rád bych dal Warrior knights, jinak se nebráním ničemu, descent zní pěkně.
Chajim
datum
Tak fajn, pojďme se domluvit na nějakém termínu. Mohli byste např. v pondělí 22. 6. v 5 hodin? Myslím, že na hře se pak dohodneme už snadněji.
Po 22.6. 17:00
Já pravděpodobně ano, záleží na tom kde (ideální Smíchov a okolí). Pokud se připojí rbx se svojí kanceláří, tak tam to mám celkem blízko :-)
po 5te
hodine bych taky mohl :-P
Vojtech Musil
po telefonu
Nevim, jak budu v Praze, ale neni problem se se mnou dohodnout pres SMSku a muzeme neco spachat. Vlastnim Arkham Horror se dvemi rozsirenimi a pak Star Craft, ale to je moc velika krabice na jakykoliv prevoz :-) Napis na 327-865-788 (ICQ) a tam se muzeme dohodnout dal, pokud mas zajem :-)
Chajim
Kancelář
Jak to vypadá s tebou rbx? Šlo by to v to pondělí v tvé kanceláři. Jinak se můžeme sejít u mě - na Českomoravské, ovšem je to asi pro vás víc z ruky.
Chajim
Upřesnění
Odjíždím na víkend na chatu, takže nebudu na netu, ale dávám teda návrh na setkání v pondělí od pěti
1) buď u rbx ve Stodůlkách (pokud se ozve a může)
2) u mě na Českomoravský,
já hraju cokoliv (pokud ovšem nevadí, že mi budete muset zřejmě nějaký ty hry vysvětlit), takže se dohodněte i na tom, co. Když tenhle termín nevyjde, tak navrhněte někdo jiný, ale já budu rád, když to vyjde. Zatím
all
Panove, i kdyz bych rad, tak v pondeli to nejde, musim z Prahy nekoho odvezt a on asi nebude chtit cekat do noci, az dohrajeme hru :-)
To Chajim
Rad se taky nekdy pridam. Bydlim taky na Ceskomoravske u O2 Areny, tak to nemame od sebe daleko.
Uz delsi dobu hledam lidi na velkou partii Memoir 44 a nebo Tide of Iron ...
hra
odpoledne od 4 téměř kdykoli, na hře (skoro) nezáleží :)
hraní
Nechcete si někdo konečně zahrát mužu ve středu od 17 00,třeba Titan,Descent ale zahraju si cokoliv.Jen je třeba se dohodnout kde budem hrát u mě to nejde.
hraní
Nechcete si někdo zahrát ve středu 1.7. od 17 00.
kosibratr
co dát v Outpostu něco? Třeba Titan.
all
nebudete zítra nebo pozítří odpoledne někdo něco hrát? rád bych se přidal. mohl bych-li:-) popřípadě mohu nabídnou své hry + w40k
sydo
Sem pro jak pro Outpost tak pro titan.
V 17 oo sraz v Outpostu ?
kosibratr
Beru. Vezmeš Titana ty nebo ho mám dovézt já?
sydo
Já ho dovezu.
kosibratr
Neměl bys zítra odpoledne čas na partičku Titanu? Minule jsem dostal na budku, tak žízním po odplatě :)
sydo
kdybys hledal protivníky tak bych zítra mohl
Boldrick
Tak nakonec bohužel nic, zjistil jsem, že mám na poště věci z aukra a zítra je poslední den, kdy je musím vyzvednout :( Tímto se omlouvám za planý poplach.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Toulavé věže
Akt. cena: 25 €
Končí za: 1 den