Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - NETRUNNER
Ahoj, nenašel by se někdo na NETRUNNERA v Praze? Mám základní set a chtěl bych ho atestovat. Pravidla mám nastudované.zahral by som si
dnes mi to asi nevyjde ale inokedy (zajtra?) by som si zahral, pretoze mi zatial ta hra doma len tak lezi a este som ju nevyskusal... mam zaklad aj asi 2 datapacky
Tak teda zitra
Zítra mám čas celý den tak se můžeme nějak domluvit. Kde a v kolik by ti to tak vyhovovalo? Mě je to vcelku jedno. Kdyby bylo dobré počásko tak bych sedl klidně i někde na zahrádku (pokud by teda vítr neodfoukával karty). Tak když tak písni jak by ti to vyhovovalo.
zahrál bych si
Stačí základní set pro dva hráče? Karty nemám, ale pravidla si můžu přečíst v předstihu. Čas bych měl až koncem června, tj. 26. a později (státnice nepočkají).
to yenn
Do startu, dle mého, stačí základní set kdy jsou tam 4 typy karet korporací + neutrální korporační karty a 3 typy karet runnerů + neutrální karty runnerů. Dále je tam možnost přibírat určité množství karet z jiných frakcí ať už korporací. nebo runnerů dle vlivu na kartách jednotlivých frakcí, což dělá hru variabilní(člověk nemusí zůstavat u jedné frakce, ale může kombit). Jak budeš mít čas a náladu, třeba i na konci června, tak dej vědět a můžeme zahrát.
kdy?
Ok, tak konečně budu mít čas. Tenhle týden bych měl čas ve čtvrtek, pátek večer, další týdny teoreticky každý den (též navečer).
PS: Je to Netrunner nebo Android: Netrunner? (zahrál bych si oboje, ale jde mi o to, abych si nenačetl špatný pravidla)
to yenn
Nějak během víkendu dám vědět, kdy bychom se mohli tak dohodnout. Předběžně bych to viděl na nějaký den v příštím týdnu.
to yenn
Ahoj,
tak pristi tyden muzu od pondeli do stredy kdykoliv, anebo kdykoliv o vikendu. Tak pokud by ti to nejaky den vyhovovalo tak pisni a domluvime se na miste a case.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Darwins Choice - nová
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 13 dnů