Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
PRAHA - hraní INFINITY SKIRMISH GAME
Tady se bude domlouvat hry a prezentace Infinity Skirmish Game v Praze.středa 7.11.2012 - černý rytíř - 17:30
Hraní, bude nás tam víc.
Modely nikdo mít nemusí, máme jich spoustu, jen dejte vědět, že příjdete.
ukázka hry je na 15 min.
Plnohodnotná hra 1-2 hodiny.
středa 14.11.2012 - černý rytíř - 17:30
budou se zkoušet mise z nové kampaň, skvělý
kampan
Do kampane je prihlaseno zatim 4-5 lidi. Je to 6-12 her na hrace.
hrani 21.11. od 17:30 Cerny rytir
Prijde hraje se
takhle vypadala hra
V pořádne krčmě vyletěla flaška od vodky z okna a ozval se krknutí..."Říkám ti, ty Nomádi jsou otrávný jak kapitalismus...Tahle sedíme, klasickej piknik, jo? Čokly čmuchaj vlastní zadky, frantíci žerou bagety, průzkumníci střílej do šišek...Pat a Mat si dáváj páku o panáky whisky a já s Yegorem a Olgou si tak chlastáme..Hej, ještě vodku..
Škrtne zapalovač s vyrytým srpem a kladivem a chlápek s jizvou přes obličej povídá dál.."A najednou, strašně bordel..Nějaký parta feťáků, dvě Mobilní brigády a fakt hodně algucilů..To museli mít asi nějaký pořadový svíčo, nebo tak. Nebo hledali lysohlávky, co já vím...No, a pak jsme nějak nestíhali čumět. Nejdřív vystříleli nějaký frantíky a jednoho průzkumníka do hlavy, prostě klika, chápeš? Já moc dobře ne...Feťáci potkali Skoty a vzduch houstl žhavým kovem..Dost chápu, proč ty chainrifle máme a O12 je zakázala..." uchechte se veterán "Prostě všechno na sračky. Ale když trefili Vasila do hlavy raketou a z psů udělali hafburgery, tak jsem si řek, že jdu na to. Otevřel jsem si na to flašku vodky a mávnul na Yegora, ať vytáhne Auroru a dá tam pár výstřelů, ať Nomádi ví, zač je toho u Ariadny tesseum. Hele, Mobilní brigáda se stale velmi mobilní, asi na 6 metrů rozprsku...No, pak chcíplou pár dalších francouzů a hele, prdel. Ty mrdky nás přečíslili. Chápeš to? Asi dva ku jedný. Masakr.Jako Yvan se s odstřelovačkou docela snažil, ale ty barely, za kterejma se kryl, pak byly dost nahadry. Navíc ještě od hafburgerů...Takže prostě quasi nahovno. Ale co. Mávnul jsem na Olgu,že je všechno v cajku..zrovna hrála na kontroleru Tetris, bez čoklů je tak trošku nahovno. Jsem si říkal,že dopiju vodku a dám se do toho, když tu najednou vhůůůůš, kurva hellcat, a já v ruce flašu. Jean zavřal Bacha! a pak zařval..No co, Francouz.
Sem se lekl, až mi padla flaška..A tak jsem se nasral, dal si cigáro, natáhl závěr na Gulometu Iosef Vysersivoko Stalinovi a začal trošku střílet..Z hellcata a ještě z něčeho jsem udělal cedník, ratata, kurva ratata..." rusák do sebe kopne ještě dva panáky vodky a pokračuje..
" Yegor přeoral malej lesík a z toho co jsem viděl, tak byl asi ve vesmíru výprodej kulometů, tak jsem schoval čumák..Průser byl, zase v Francouzech, gurva už..." odplivne si Kozák a udělá vulgární gesto.
"Dobře, tak sme na toho Čosýra zapomněli, no. A mobilní brigáda mobilizovala jeho směrem, a že je kurva rychlá...No, viděla to Olga...ale dej ženský do ruky kouřovej granátomet..Šousír měl chvilku kliku, ale pak se naklonil blbě pro bagetu, co si tam nechal v rohu a zdechnul..V ten okamžik jsem myslel,že se na to vyseru,no...Tak jsem si dal loka z rezervní placatky a zamyslel jsem se,jestli se neztáhnem. Yvan zahlásil zpoza značně okouřeného barelu,že u něj dobrý,že jak tu leží, tak že na něj nemůžou, Olga začala zase hrát Tetris..Yegor spočítál náboje do Aurory a zahlásil,že tuhle hru může hrát klidně tejden a pak je začne mlátit pažbou. Mě začla docházet vodky..." zaculí se rus ..a věděl jsem,že tam někde Skoťáci měli tu whisky. Tak jsem zase zmáčknul spoušť a udělal z mobilní brigády mobilní kusy...Teda, bylo to kurva vo chlup, mrchy vydržej..No, a pak jsem se chtěl na ně vrhnout a všechny je vystřílet..." dodá smutně veterán a pak se zaculí "Ale prej někde asi byla sleva na fet nebo sme jim zabili vedoucího vesmírnejch svištíků nebo nevím a prostě to zabalili...Ale řeknu ti, kdyby to schytal ještě jeden z nás, tak to balím..protože tolik munice jsem sebou neměl..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Drákulův hrad
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 3 dny