Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Podbořany
Nenašel by se nějaký hraní chtivý severočech z okolí Podbořan? Scházíme se každé úterý od 15:00 do 19:30 a jednou měsíčně v sobotu na celý den, někdy už od pátečního večera přes celou noc :)Podbořany
tam jsem se narodil :) mám tam půlku příbuzenstva. Už tuhle jsem někde koukal, že tam v nějaké škole existuje herní klub či co, to je dobré, na to, že to není úplně největší město.
Fajn
Tak to je prima, máme Titana a pořád jsme se nebyli schopni prokousat pravidly, nechceš někdy při návštěvě příbuzenstva zavítat a naučit nás to? Termín je vcelku libovolný.
co hrajete?
Ahoj,
jsem ze Žatce, do Podbořan poměrně často jezdím za kolegou. Velmi rád se přidám.
leccos ;)
Teď v sobotu např. - Funkenschlag, The Scepter of Zavandor, Poštovní kurýr, San Juan, Memoir, Poker, ... Jinak leccos. Relativně aktualizovaný je seznam her zde: http://gymnazium.podborany.cz/herniweb/index.htm. Scházíme se každé úterý od 15:00 do 19:30 a jednou měsíčně v sobotu. Těšíme se!
6. května
Tento den nebude Herní klub, budeme se balit do Štok a ve středu ahoj tam.
Škoda
Zrovna jsem přišel na to, že existujete, a protože mám tenhle týden čas, říkal jsem si, že bych se zastavil (jsem ze Žatce). Tak to holt necháme na jindy :)
Příště
To je výjimečné, příští úterý a další už zase budeme na příjmu :)
to mfwolf
Tak tohle úterý mi to zase nevyšlo, snad příště :)
Nebo některou herní sobotu - pokud sem dáš upozornění, kdy se koná...
Změna termínu
S novým školním rokem přichází změna termínu - každé pondělí od 15:15 do 19:30. Těším se, že se Kolouch, Vlad i další přidají :) Opět budou i soboty.
Pondělí 14/9
Tak pokud ještě na poslední chvíli nedojde k nějakým nepředvídaným událostem, měli bychom se s Kolouchem konečně přijet podívat. Doufám, že už se na nás těšíte :)
Těšíme :)
Dokonce začínáme už před třetí...
Mimochodem -
- hrajeme i zítra (v neděli), ale to jsem měla dát asi vědět dřív. Od 13:00 máme malý turnaj v Carcassonne + 1. a 2. rozšíření, budou i ceny :). Jinak od 10:00 volné hraní, do cca 18:00. Ve škole.
Neděle
Protože jsem to zjistil právě teď, už počkám do zítřka :)
(Ale musím přiznat, že kdybych to zjistil dřív, stejně bych s tím tuhle neděli nemohl nic dělat.)
Telefon
Pro jistotu, kdybyste bloudili: 723 224 025
Magic the Gathering
Tak jsme propadli již i této hře. A protože nám krade příliš času z herního klubu, budeme se scházet každý čtvrtek od 15:30 přímo a pouze na hraní Magicu(zatím nevím do kdy, určitě do 17:20, pracuji na paní školnici, aby s námi byla ve škole déle, ale protože v pondělí tam je s námi do půl osmé, tak nevím nevím. Záleží na tom, jaký je večer seriál ;)). Začneme od listopadu, po podzimních prázdninách a rádi uvítáme kohokoli.
Pilíře země
Na 28.10. jsme přesunuli turnaj v piliřích a bude spojený s celodenním hraním.
Ad MtG
To je asi opravdu rozumné. Z vlastní zkušenosti mohu říct, že tahle hra dokáže člověku "sežrat" spoustu času i peněz :)
Každopádně se asi nebudu moct připojit, protože odpoledne mám volná jen výjimečně, ale přeju hodně štěstí.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ztracená města
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 4 dny