Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ostrava (ostravsko) - Pax Romana
Ahoj, najde se dobrovolník z Ostravy (nebo blízkého okolí), který vlastní Pax Romana a je ochoten ji předvést a zahrát zkušební hru? Slyšel jsem o této úžasné hře hodně, rád bych jí zkusil... Ať se to v P500 pohne :-)to Venca
Ahoj,
Pax Romana vlastním. Je to bomba hra, problém je v tom, že jsem ji hrál jednou a to naposledy před dvěma lety na Warconu. Pravidla absolutně nedávám, potřeboval bych to zahrát znovu s někým kdo to umí hrát a nebo aspoň s někým kdo umí perfektně anglicky, hraje wargame hry a byl by ochoten pravidla předem dobře nastudovat.
Pravidla
Ahoj, rád bych si to zahrál, ale zatím s tím nemám zkušenost. Pravidla jsem si stáhl, když jsem se o víkendu přidal na P500 (neodolal jsem skvělým příspěvkům od Syda). Tento týden si pravidla nastuduji a v případě nejasností bych se mohl stavil za Křenem.
Pax
Drzim palce panove, to zvladnete :) Kdyztak vam poslouzim jako pritel na telefonu :) Ona ta pravidla nejsou nijak slozita a prejdou do krve za chvili. Nejvetsi problemy byvaji s pohybem po mori.
Venca81
Jestli dáme Dunu, tak se možná podaří získat někoho i pro Pax.
Jinak pravidla mám přečtený. Je toho docela dost i když principy podobné jako u některých jiných her.
Na P500 už chybí jen 90!
popaxovat jsem ochoten
pravidla se doucim rychle...
...
Já bych taky popaxoval, ale jak jsem řekl - z pravidel si už po těch víc jak dvou letech a jednom zahrání nepamatuju ani ň.
to all
Záleží na vás. Asi se bude muset najít nějaký dobrodinec, co pravidla nastuduje a je ochoten a trpělivý je vysvětlit během hry. Protože pánové, pokud si jí nezahraju, tak jí nedám do preorderu :-) A to by byla škoda :-)
to all
Rád vysvětlím. Myslím, že Ozzy někde psal, že už má 70% pravidel přeloženo.
Tak ted uz jen Kdy a Kde.
Pax v Ově
Ahoj, na Pax jsem taky hodně zvědavý. Takže pokud nejste čtyři, rád se přidám.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
iKNOW
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 12 hodin