Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Olomouc - Wargames
Zdravim vsechny,sakra
Že bych se přestěhoval? Ta Europe by za to stála :)
Velka Morava vita!
Nevahej a prijmi prani sve duse: nech se obejmout matickou-Moravou a zazij nejlepsi hry sveho zivota! A co teprve to vino a devcata!
SJ
to už máš kousek do brna, neváhej a doraž :)
stěhování
Ok, stěhuju se do Olmíku se sydem :-D
Stevenson
Do Olomouce z Brna nedaleko, to muzeme nekdy neco z toho spachat;)
Sever hlási připraven
tedy až doopravím dům a dovybuduju hernu, pak mohu začít vyjíždět...a věřte, že muži ze slezska jsou zdatní bojovníci...
Strugacky
Rád se připojím
Ahoj, dejte vědět. Rád bych si některou z her občas zahrál, přiznávám ovšem, že zkušenost s uvedenými tituly dosud nemám. Snad to nebude vadit.
Strugacky
Ahoj bratre Strugackij, napis na sebe kontakt. Radi se s Tebou seznamime. :) Jsem potesen, ze i v dnesni dobe se najdou lide, kteri maji radi klasiku.
Strugacky
Ozvi se nam pres Zatrolenky nebo treba na mail Stepan tecka Stepanov zavinac centrum tecka cz.
Spousta lidi je zaplavenych nebo se zeni, nenechme olomouckeho pudla umrit!
Update: stale zijeme!
V soucasne chvili v Olomouci funguje mala skupinka wargameru. Nabizime vsem potencialnim zajemcum moznost se pridat, seznamit a zahrat. :)
z Ostravy taky cobydup :)
... možná bych přijel
Olomouc
Já sice bydlím v Ostravě, ale jezdíme domů do Uničova, Šternberka a sem tam Olomouc, takže by se to dalo.
všem doporučuji
Já tam byl a je to fajné:)
Anomander
oooooh
Tohle zní jako sen, hlavně Twilight Struggle:o) Hannibala jsem si teď objednal, ale než dojde, tak prý skoro měsíc... každopádně lidí v Olomouci na pořádné deskovky není nikdy dost:o) Tady z PC se mi nejde registrovat, ale jak dojdu domů, tak pošlu PM:o)
Jinak já disponuji A Game of Thrones i s Clash of Kings a pak Battlestar Galactica, byť ta už wargame není ani trochu:o)
Anomander
Tak to prrr, TS mam zamluvený já :D:P. Ale můžem se střídat po kartě ;):D
Twilight Struggle a dalsi hry
Klidne se muzeme sejit uplne vsichni, pokud bude kde, objasnime si pravidla, pohovorime, Tangram nam prednese heiku a bude to krasne!
StevensonJunior
(Sorry za off-topic)
Četl si tu moji zprávu?
už jsem se registroval, yey, akorát už nejsem anomander, yey..
tak já můžu téměř kdykoliv, povětšinou odpoledne, jen od čtvrtka do neděle nyní jsem mimo realitu, někde v R'lyehu nebo tak, bohem zapomenutém doupěti, prostě ne v Olomouci.
Místo to chce s velkým stolem, což třeba u mne doma zrovna není, co mám tak zmapované hospody, tak se dá hrát v Doze a U Koule, nevím, jaké vy s tím máte zkušennosti:o)
samá výborná překvapení
Ecan má Smallworld, na ten si teď taky brousím zuby!:D Ale dal mu nějaké malé hodnocení... vezmeš ho doufám s sebou:o)
zdravim
taky bych se rád pripojil k nejaké brzko planované Olomoucké hře. s WARgamingem sice nemam zkušenost (BloodBowl se asi nepocita :) ale rád se pustím do čehokoli nového.
greendino
BloodBowl se naopak počítá :). Dlooouho ho plánujeme zahrát. Takže třeba i na ten jednou dojde.
Olomouc
S wargamingem nemam zadne zkusenosti, ale docela rad bych zkusil ci skouknul hru Twilight Struggle... uvazuji o koupi :)
wargames
nekdy bych neco zahral:) mam valecne jednodussi hry: memoir44 vcetne rozsireseni, dust tactics,
hra
mate tady nekdo z olomouce hru runewars??
kroužek
neíte jestli je v olmiku naky krouzek hrani spolecenskych her??
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pán Prstenů LCG - Střetnutí na Skalbalu
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 14 hodin