Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lednovy ZatroCon
Zdravim vsechny priznivce her. Pred malou chvili jsem mluvil s Klopikem ohledne planovaneho turnaje v TOI. Nicmene nasel vyborne prostory presne mezi Prahou a Brnem - Hotel Na Kocande (http://www.kocanda.cz/kocanda/)Jedu
2 místa rezervuju
termín je mi v podstatě jedno.
ja bych take jel
1-2 mista podle toho kdy by to presne bylo
ja urcite taky
1-2 mista
možná
Svolám válečnou radu. Každopádně dopravní dostupnost se mi jeví jako hlavní problém. Přece jenom 300km jedna cesta je hodně.
A když už, tak bych se klonila k únorovým termínům.
13.-16.1.2011
1 flek.
Hezkyyy Klopiku!
eh
rozhodim site a zjistim pocet ucastniku ze sveho fanclubu :) Nicmene trosku me koliduje herne zatrocon vs TOI turnaj :)
super!
nevím, jak na tom na nový roku budu, ale jestli mi do toho nic nevleze, tak se mnou určitě počítejte! (minimálně jedno místo)
edit: ten hotel vypadá luxusně a ceny také :)
Kubis
Lokace v pohode, terminy snad taky, poptam se jeste Hrabinha a ostatnich. Jedine, co by me mohlo vyblokovat, by byla priprava na statnice...
Con
Jedu, někdy v lednu ideál.
Con
Tož počítal sem zase s červnem ... ale i když to bude dřív, určitě se pokusím přidat.
termín
Zatím preferujeme lednový termín, únorové termíny berte pouze jako náhradní řešení. Do týdne budeme muset hotel zarezervovat. Takže pokud nebude pro většinu problém s lednem, tak to bude lednový termín.
Vlaada
Damn...
Zrovna na tenhle termín jsem pozvanej na nějakou akci do Itálie... :( Tak doufám, že další ZC bude třeba zase v létě...
zatrocon nebo warcon?
se zatroconem bude asi dost lidí počítat zase v létě ne?
nebo je to jedno? :)
já bych každopádně rád jel.
kandelabr
...je to jedno, kdo co doveze, to se hraje...
Leden
2 místa.
kandelabr
Zatrocon. Prece nikde neni psano, ze na jare / v lete nemuze byt zatrocon c.3. Ne?
Warcon je trosku o necem jinem... do jara je casu dost...unor, brezen, duben...
Preferuji
leden, případně první únorový termín
oukej
čím víc akcí tím líp samozřejmě :)
zatím 1 místo
na datumu mi nezáleží nějak to zvládnu
to all
Prosil bych vsechny jeste upresnit, ktery termin preferuji, pokud je to pro ne dulezite. U tech co termin neuvedou predpokladam, ze je jim to jedno. Pokud ne, at pridaji opravu (ta"jemna", Parxel, cSf.Loser, ...)
termin
je mi to jedno a pocet upresnuju na 2 pokud je to dulezite
2 místa
termín některý z lednových
2 místa
13.-16. leden vyhovují.
Únor by nevadil, ale leden raději.
to all
Tak po domluve s Klopikem zuzime mozne terminy konani na 13.-16.1.2011 a 3.-6.2.2011, aby bylo snazsi se domluvit. Ale podle ohlasu to zatim vypada spis na leden.
Presny pocet ucastniku bysme zacali zjistovat az po dohodnuti konkretniho terminu. Vize je asi takova, ze do konce tydne se tu shodnem na terminu a behem pristiho tydne by kazdy nahlasil pocet lidi...
Kubis
Ano termin mi je jedno. Pocet lidi si nejsme jisty, protoze pritelkyne jede nekdy v te dobe na povinny vysokoskolsky lyzak, takze kdyz to vyjde, tak ji vezmu, jinak pojedu sam. To se neda nic delat.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Katedrála (DE)
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 1 den