Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lanškroun a okolí
Čau. Hledám pár lidí z okolí Lanškrouna na hraní deskovek a Magicu....
tak to je slusny :-) Zrovna kdyz jsem u rodicu v LA, tak se tu nekdo ozve. Jsem rad, ze i tady se hraje. Jen ti asi s hranim nepomuzu, kdyz sem jednou za uherak prijedu, tak hraju neco s detmi, tento vikend jsme treba furt hrali Takenoko.
...
No v LA to je hodně zabitý no. To když jsem byl třeba v Praze v Černým rytíři to jsem koukal jak buran ve velkoměstě.) Napsal jsem ti pm do pošty. Snad se tu ove pár lidí ještě.)
Polička
Ahoj, u mě doma v Poličce hráváme takřka pravidelně ze soboty na neděli ... vím, že to není zrovna v místě, ale i tak, kdybys měl chuť ozvi se. Jinak v Ústí nad Orlicí, pokud vím, funguje docela slušný deskoherní klub, pro detaily zkus napsat uživateli "Laredo".
Lanškroun
Ahoj, mohl bych ti být spolu/protiháčem, jestli je to pořád aktuální. Pravidelným hráčem jsem tak něco mále přes rok, ale sbírku mám již slušnou, nejčastěji s přítelkyní či s kamarády, ale další hráče a hry jsem jen pro vyzkoušet...Snad to vyjde, měj se a napiš. Lachvos
Lanškroun
Dobrý večer, tak musím říct, že jsem také z Lanškrouna a spoluhráčů moc nemám, společenských her moc nevlastním nedávno jsem prodal Runebound. Budu ale kupovat descent. Zájem ale o hraní s někým mám, stačí jen napsat.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám RPG hru Dračí doupě 2 v dárkovém vydání
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 3 dny