Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Košice
sú tu na ZHčkách aj dajaký východňare ? :DRE: Košice
Ale sú.
RE: Kosice
Jasne
no
jasne,vychodnare su vsade.Zdravim z Bratislavy.
stretko
tak s kamošom Anarchitektom chceme dať v meste stretko a spoznať tak nejakých nadšencov doskoviek ako sme my, vymeniť si pár skúseností, prípadne dohodnúť sa na nejakcýh partičkách a podobne.
ok
Ja sa tomu nebranim
MTG
dakto z KE kto hráva Magic ? a rád by si zahral a vymenil skúsenosti ??
Ogrediablo
Ogrediablo shani spoluhrace, ma spoustu miniatur.
viz hofyland.
Jedi
tak som to postol tu na ZH, že odtiaľ niekto bude skôr než z hofyland-u
to Skipp25
my sa asi ťažko spolu stretneme a zahráme - toto je venované KoŠičanom a nie KoSicanom :) ale tak snáď niekdedy na Wacrocne :)
Starcraft, Runewars, Dobyvatelé vesmíru, Vládci Podzemí
nie je tu niekto z KE kto má hore uvedené hry ? Radi by sme si zahrali , resp. otestovali pred prípadnou kúpou.
EDIT : Tide of Iron a iné
Košice
Je jedno kde je, Ogrediablo je jeden z nejlepších malířů modelů na Slovensku, rád si zahraje skvělou hru a ukáže ty tak skvělý hry, o kterých jsi taky na zatrolenkách pomalu ani neslyšel, neboť to zabije buď komerce nebo demence. Tak upřímně.
Samozřejmě mimo ty naše banánystány ty hry frčej jako blázen.
Kontaktuj Ogra, fakt to stojí za to.
Magic
Na ten Magic skus Draco, kazdy den je to tam narvate MTGckarmi a WoWkacmi
Finrod
chodím tam sem tam hrávať :)
ale myslel som skôr hráčov na doskovky.
nová herňa
Splnil sa mi sen a isto aj mnohým z vás :D v Košiciach sa otvára herňa pre spoločenské hry . Otvárajú už v decembri - bude sa volať HRAvý goblin a bude to na štúrovej veľa Capricornu, čo vy na to ?
Faarha > nová herňa
a chodievate tam hrávať?
rangi
Chodievame co by sme nechodievali :) je tam aj celkom pekny vyber hier na hranie ak nemas so sebou svoje, od Civilizacie az po Carcassone...
Lord Silenoz
super. tak to by sme sa mohli dohodnut na nejakom stretnuti a nieco poriadne zahrat :-)
rangi
jasne, herňa funguje aj cez víkendy , konajú sa v nej aj turnaje v rôznych hrách. Je to pomerne mladé a rozbieha sa to no pravidlne piatky magic FNM a soboty zvykne byť tunaj o doskovky , zaiaľ boli 2 turnaje Vládca Tokya
okrem pondelka sú otvorený vždy
PfP
program na buduci tyzden :)
http://www.hravygoblin.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=123
okrem toho samozrejme kazdy kto chce co chce.
PO
Som z okolia Prešova a teda skúšam, či sa u vás nenájdu hráči nového Netrunnera.;-)
rangi
Sobota je herný deň v našom klube, takže ešte neviem, či sa dostavím. :)
DnD
Hladame nejakeho zodpovedneho hraca na DnD 4th edition, skusenosti niesu potreba - dolezita je hlavne motivacia. Ak by sa nasiel niekto kto by to rad skusil, nech sa ozve.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Monopoly - Elektronické bankovnictví
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 13 dnů