Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kladno
Pomerne casto hrajeme v me male skromne herne na Kladne s kamarady nejake ty gamesky, a tak si rikam ze je skoda, abychom hrali vetsinou jen ve trech, kdyz v okoli je spousta hrani chtivych hracu a hracek. Takze bych vas rad obcas pozval do Sigiho herny, verim ze je z ceho vybirat.19.6. 14:00
A hned tu mame prvni akci, v sobotu po obede ... stul ma 6 zidli, 3 jsou zatim volne. Jinak se jedna o lokalitu Sitna, v podstate hned vedle zastavky jak mestskeho tak mezimestskeho autobusu.
Tý jo
Jestli bude Galactica, tak jsem na 14 hod na Kladně. Hoď mi prosím do pošty adresu. Díky.
pihorv
to by to chtelo teda ale aspon jeste jednoho :) dresu a kontakt mas v poste
Siaron
Tentokrát to nevyjde, mám hlavu v systematické teologii a tři dny do zkoušky... =)
elissa
no ale to je idelni stav na to, zahrat si za rosslinku a predcitat nam se svitku Pithiino proroctvi :)
sigi
Pokušiteli... =)
Ale musím odolat i takovém svůdníkovi, jakým je Adama a spol.
Ale od července už pak téměř kdykoli cokoli.
elissa
jsme tedy ztraceni v prazdnote vesmiru :)
Dnesni akce
Hodil by se jeste aspon jeden clovek ... ja vim, ze to tentokrat bylo narychlo .. ale oni ty cylonsky mrchy taky priletely znenadani :)
Siaron
no jo když tobě se nelíbí Benešov, tak pro nás Benešáky je zas do Kladna daleko :)))
nicméně i když sem BSG dnes vůbec neměl v úmyslu, tak sme u ní v Praze nakonec taky skončili ... skončilo to popravu mě jako poctivého člověka a zanedlouho na to vítězstvím Cylonů
trohat
no my nakonec skoncili s ad astrou a pak jednim scenarem v Horus Heresy ... nase prvni hra, takze jsme samozrejme v pulce zjistili ze to hrajem celou dobu napul blbe :-D
siaron
sakrys, proc jsem az po roce na zatrolenych zjistil ze bydlis na sitny? ja bydlim tak 8 minut od tebe, pod sitnou u labyrintu... :D
Kungpao
No protoze to na cele napsane nemam :) ale mas to fakt kousek :)
sobotni axise
nechce se nekdo v sobotu pridat na particku axis & allies (viz prislusne forum) ... nemusite to tani umet :)
AXIS 1940 GLOBAL EPIC NIGHT
Na sobotu 19.2. od pozdne vecernich do brzce rannich hodin naplanoval muj generalni stab prvni test nove 1940kove rady axisu, ve verzi GLOBAL (Evropa+Pacific). Nabizim 2 volna mista pro generaly(nebo generalky, pokud se nejaka najde 8-)), kterym neni lhostejne nove rozdeleni sveta. Odhadovana herni doba 8+ (napsal bych 12+, ale nechci vas odradit :-D), zkusenost s nekterou z predchozich verzi vyhodou (a nebo taky ne, mozna budou znalci spis zmateni :) ), pravidla nove rady se budou vykladat na miste.
Siaron
Já bych do toho hned šel ale jako vždy když sekona něco duležitýho jsem v práci.
kosibratr
V noci ?
Vrchni veleni je kompletni takze pozastavuju nabor ... dalsi zajemci uz holt musi pockat jestli nekdo nevypadne :)
V nasich radach se objevil jeden deserter ... bude zahy exemplarne ... hmm .. potrestan ...takze jedno misto davam zase doplacu :)
Siaron
I v noci
Sobota 5.2.
Tak jeste prihazuju jedno volne misto tuhle sobotu na Republic of Rome a pripadne dalsi hry dle chuti
děkuji za příjemné hraní
Nejvíce se mi z dnešního výčtu her líbili asi tučňáci.
elenistar
predpokladam ze ty kokosovy :-D
Siaron
Ne, ti v ložnici ;)
A změň si avatara!
elissa
Ja uz sem na nej zvyklej .. co me za to slibis ? :)
Siaron
Hmm, podporu v nejbližším hlasování? ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Glory: A Game of Knights (CZ/EN)
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 6 dnů