Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hory, Alpy, Rakousko 3.2. - 8.2.
Bouchly nam, jako obvykle na posledni chvili, dve rodiny, tedy dva pokoje. Nechtel by tedy nekdo jet s nami na hory za 25 euro na osobu na noc? Je to se snidani. Minule jsem takto premluvil Klopika, ktery dokazal strhnout na deskovkarskou stranu nekolik lidi a ja si konecne na horach poradne zahral :-) Je to na posledni chvili, ale to jsou preci vzdy nejlepsi akce... takze?re
Ty jo, zní to lákavě, ale nejsem úplně dobrej lyžař a se sáňkama mě ze sjezdovek vyhazujou :-)
Eyron
skoda, s tebou jsem pocital predevsim :-)
hehe
Ja se tu smeju jak debil a kolegyne na me podivne kouka :) Mate me na svedomi plantaznici.
Hm
To bude asi jenom ubytko, bez stravovani, bez odvozu a bez permanentky predpokladam?
BMAJTZ
ano, presne tak. Je to jen ubytko se snidani.
Hm
Mno zvazoval jsem jet letos na hory, ale prestoze se vas nechci dotknout tohle mi prijde pomerne drahe, kdyz jde jenom o ubytko.
BMAJTZ
pokoj se snidani a socialkou v rodinnem penzionu za 25 e je drahy? Jestli mas levnejsi tip, tak dej vedet, protoze jezdime na hory do Rakous kazdou zimu a rozhodne nevyhledavame drahe ubytovani, ba spise naopak.
rbx
...letos to asi fakt neklapne, v sobotu mame jeste rodinnou oslavu.
Napis ale presnou adresu ubytovani, kdybych se hecnul a prijel aspon od nedele do stredy. Prece se nebudes opijet beze mne...
Klopik
jj, urcite napisu, ale rad bych, kdyby ses hecnul uz driv a my nemuseli ten pokoj prenechat Germanum, to bys mi preci neudelal! :-)
rbx
Hele nevim je toho cela halda. Namatkou na googlu:
http://www.travelesprit.cz/turnusy/34602145.html?filter=4~897,9~1,10~10#top
Cenove s pojistenim a bez snidane to vyjde o trochu min jako to vase, ale je v tom aspon skipas. Takovych nabidek ale najdes docela dost.
Bmajtz
No, tak to ale nechápu ty termíny skipasu, ktere jsou úplne mimo termín zájezdu a navíc mimo sezónu. Pak je tam úklid za 50, povleceni za 10, bez jídla. Nevěřím tomu, ze za 2500 ti někdo pronajme apartman a ještě ti k tomu přihodí skipas, kdyz jen cena skipasu je vyšší.
Tak uz jsem si myslel, ze jsme fakt idioti, ze jezdíme za draho, ale pak jsem to spočítal a vychází to levněji, nez ta Itálie, protože v těch termínech, co tam zmiňují, dostaneš skipass také zdarma, ale to tam vetsinou nejsou dobre sněhové podminky. Tyto termíny uz mám projete a znovu ne e.
rbx
Ok přiznávám chybu a neznalost cen. Ubytování by se za tvou cenu ještě splašit asi dalo, se skipasem jsem to ale přestřelil, za což se omlouvám.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Majesty: Má koruna, mé království
Akt. cena: 270 Kč
Končí za: 1 den