Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hledám hráčskou skupinu - Praha
Ahoj, jsem relativně zkušený hráč deskovek, momentálně studuji v Praze a rád bych tady našel pár v pohodě hráčů, kteří by mě vzali mezi sebe s cílem se scházet třeba 1xtýdně/2týdny a hrát různé hry nebo klidně i kampaně (Descent). Doma mám dost her, ale bohužel jsem obklopen nehráči nebo causal hráči:/ (vlastním Arena, Talisman od Altaru, AH,Cosmic Enc.,Ascension, Touch of Evil, Galaxy Trucker, Dixit, Smallworld a jiné).chápu
Jo, tak takovou skupinu se snažím najít nějmíň rok :) Několik jsem jich i vytvořila, ale všechno se rozpadne. Snad budeš mít štěstí.
Cublajz
podle mě je dost těžký najít/vytvořit novou skupinku. nicméně na jednotlivý hry klidně piš sem (doufám, že to nebude jako reklama:-)) myslim, že se ti vždycky někdo ozve.
Cublajz
ho hooo, tak tos byl ty? :-) To chodis do te skoly na rohu? Tak to musis byt neco jako verozvest a sirit herni nauku mezi spoluzaky :-) Jinak to asi nejde. A treba kousek je herna Outpost, kde se da hrat. Takze bude asi spis potreba dat vzdycky konkretni termin, co se bude hrat a on se nekdo chytne. Taky by bylo dobre jet na Zatrocon, kde spoustu lidi poznas osobne na jednom miste u spousty her.
hrani
No my hrajeme skoro každou středu u nás doma. V základu jsem 3 a různě se pak stavují lidi podle toho co budeme hrát. Takže jedno stále místo by bylo určitě volné, když si sednem. Hrajem - small word, talisman, blue moon city, sator arepo .... , obcas MEQ, ale to se scházíme o vikendech, Fury of dracula ... proste se koukni do meho profilu co máme. Začínáem okolo osme, ža s enám podaří nějak spacifikovat děti, což jde teda čím dál hůř :))).
Nejbližžší hraní plánujem na 28.12. což je steda utery od cca 7 hodin. Pokud někdo chcete pošlete mi SZ.
Hrani
ja sy myslim ze tady nebude problem sehnat prazsky hrace, ja jsem rad za kazdou deskoherni nerest :)
hrani
jo, já bych se taky klidně přidal, když to bude někdo okolo outpostu a v pozdější čas. Mám ale víc rád eurogames a podobně :)
Díky
Všem děkuji za odpověď, momentálně mám leden plný - zkouškové, ale od února sem určitě hodím nějaký termíny, kdy bych rád zahrál:)
Cublajz
Ve zkouskovem je prave nejvice casu na hrani ne ? :)
falco
přesně tak! konečně budu mít čas na hraní. Ale každý máme evidentně jiné zkouškové
Elenistar
Mno ja mam prvni zkousku osmyho no, a s tim ze musim odevzdat jeste nejake semestralky. Ale vic se bojim semestralek nez samotnych zkousek.
Hráčská skupina
Kdyby ses přece jenom rozhodl nějakou skupinu založit, tak já bych do toho šel rád taky. Přece jenom by mi víc vyhovovalo pravidelné hraní v přesně danou dobu.
Hello strangers...
Tak nějak odjakživa jsem trochu paranoidní a nevěřím cizím lidem, ale moje herní skupina z řad starých přátel prořídla a proto moje herní duše snad překoná obavy a po reportech ze Zatroconu hořce lituji, že jsem se nenabídnul k dispozici už dřív. V případě zájmu bych byl ochoten uspořádat nějaké hraní i u sebe doma (Lužiny hned u metra) kdykoliv o víkendu. Přeci jen mezi trolly asi nebude žádný zvláštní psychomaniak, protože slabost pro hry je mánie a psychóza sama o sobě :)
Tak to zírám
Paranoidní - a hned večírek u sebe doma :)
Mně se líbí tvůj herní vkus, ale Lužiny a víkend, to je pro mě obojí zabitý :)
Já jen všední dny a nejraději někde v centru (Paluba...)
Ale to jen kdyby byl náhodou zájem...
ikri
paranoia se musi hubit ohnem a mecem .. ja si taky hned sezval domu 8 lidi na epickej Twilight, 5 z nich sem videl ten den poprve v zivote :)
A o takovejch...
...pak slýcháme ve zprávách :)
Ale Darwinova cena taky potěší :)
ikri
cccc, nestras, vyklubali se z nich samy sympataci a sympatacky, potazmo budouci dodavatele her ... treba sydo a rbx ... z boldricka mel pravda clovek trochu repspekt, po te co me male vyrazil futra u dveri :)
ikri
Pokud se někdy bude u mě něco konat, tak na ZH předem ohlásím účastníky, kvůli případné identifikaci pozůstalými trolly. :)
havelock
Nejlepsi je pozvat si takove lidi jako Satan, Deathmers nebo Killman .. to mas na tutovku :)
...
no, ja taky trochu trpim paranoiou, takze jsem si ze zacatku troufl pozvat pouze Syda, z nehoz se nakonec vyklubal mily a slusny hoch, takovy berounsky Mirek Dusin, co nejde pro sproste slovo daleko :-)))))
Havelock
OK, takže až půjdu někoho zamordovat, představím se třeba jako Havelock. Kvůli snadné identifikaci :)
Jinak si myslím, že není nic paranoidního na tom, když váháte, zda si pozvat do kvartýru 5 cizích lidí :)
hmm
já tedy nevím kde je jaádro pudla, kterého tu řešíte. Ale pokaždé když jsem se měl osobně setkat s nějakým zatrolencem, tak se jednalo o veskrze pozitivní shledání. často jsem vyhrával, nechávali mi červený figurky nebo sebou měli něco dobrýho :) Takže nevím kdo se přesně bojí, ale rozhodně nemá čeho. Já jsem takový malý asociálek, ale s místními borci nemám problém a hlavně jsem tu našel spoustu spoluhráčů na spoustu let dopředu. Tím jak už z počátku "známosti" bydlíme každý jinde, asi nehrozí, že bychom se přestali vídat, protože by se někdo přestěhoval někam jinam.
edit: jsem si pak přečetl ještě jednou diskuzi a všiml jsem si, že havelock hledá kamarády. jsem tu a připraven. tuším že máš taky zálibu v kartičkách všeho druhu
tak všem
Siaron: tvému příspěvku jsem se tak strašně smál, až se z toho rozbily stránky, takže se všem omlouvám :) Jako reakci jsem si trochu projel nicky místních registrovaných hráčů a napadlo mě pojmout večírek trochu jinak a pozvat lidi jako: BANGBROS, blafy, bukina20, cabannos, Hopsinka, Kosák, Letuska19, parecek, Sameček, semisacek a všeříkající nick žena. Přemýšlím nad názvem .......tak třeba Swingers O:-)
ikri: .....co ja? Za co? :)
Elenistar: tak, přesně tak. Hledám kamarády. A zálibu mám asi tak ve všem možném. Karetky hlavně kvůli variabilitě a replayabilitě. Ale stejně tak mám i rád vysoce sofistikované hry. Třeba teď je na prvním místě Civka. Dost mi záleží na atmosféře a tématu hry. A co nemám rád? Hry, kde na začátku někdo něco promešká nebo se na něj nedostane v něčem řada a do konce hry už ví, že nemá šanci. A pak taky nemusím analysis paralysis. Vypadá to jako pasivní hostilita a hlavně strašně zdržuje ostatní :D
P.S. A ve skutečnosti jsem plachý a veselý a nikoli takový seladon, manekýn a idiot, jako se prezentuji na ZH. Vždycky je to o tom vidět se aspoň jednou a pak člověk bere všechno jinak. Tímto se omlouvám jestli jsem se někdy cítil ukřivděně a jedovatě opáčil křenovi a no dobrá ve skutečnosti i ten Beholder je docela pašák :)
Proč ty?
Protože se to nabízelo :)
Nestačím se divit, jaké jsi nám tu nadnesl vyznání. Pěkné!
Takže jsi mě jen utvrdil v teorii, že tady člověk nemůže nikomu věřit :-P
Cublajz
Nejak jsem se dal s par lidma ze zatrolenek dohromady a vypada to, ze bychom mohli chodit pravidelne jednou za 14 dni nebo za tyden hrat.Ted jsme taknejak dopredu domluveni na utery. Budeme hrat v Palube Marii, ale protoze tam je fakt vyber her, tak sirad zahraji i neco jineho. Kdyz dojdes, urcite si zahrajes ...
Summoner wars etc.
Havelock a spol. :
zkouškové se chýlí ke konci a v pondělí snad budu mít zimní za sebou. Jednak budu mít zase čas na Xh pokeru na notebooku, ale stejně tak bych rád nezůstal pozadu v deskovkách. Mám takový dotaz pro pražské hráče: Jaké CCG nebo LCG ligy se hrají v Praze? Doma mám CoC, pak sem zahrnu i Summoner Wars - zrovna jsem si koupil FK balíček a jsem nadšenej ještě více - a do budoucna plánuju v případě dalších hráčů WAR:I nebo AGOT. Anyone?:)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Matik (NEHRANÁ jako nová)
Akt. cena: 111 Kč
Končí za: 2 dny