Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
hľadám hráčov na Here I Stand
Dobrý deň, hľadám hráčov na Here I Stand(kdekoľvek v Prahe, ideálne na Nádraží Holešovice)HIS
Ja som to nikdy nehral, ale dost ma to laka a chcel by som to skusit. Mozno nahovorim aj kamosa a na Holesoviciach by to nebol problem.
HIS
ďakujem za Váš záujem, navrhujem nasledujúce termíny(neviem teda či ste všetci pracujúci)
26.3(pondelok)
27.3
28.3 len poobede
30.3
31.3
Ideálne by bolo , keby sa nájde aspoň jeden hráč, ktorý má s hrou skúsenosti.
Dajte vedieť, kedy vám to vyhovuje
HIS
Co som tak cital tak hra vie byt celkom dlha, takze cez tyzden po veceroch to asi nepojde a cez den nemozem. Ten vikend tiez nevyzera moc ruzovo, takze tento tyzden sa asi nepridam.
HIS
od 26.3 do 31.3 nemam vubec cas. Dnes jsem dojel teprve do Prahy, zitra uz jsem domluvenej na Hannibala a ve ctvtek jedu zase na moravu.
Az budete zase domlouvat nejay termin, tak me to spis napiste primo jako zpravu toho si driv vsimnu a rychleji zareaguji. Jinak ja nemam problem s tim hrat to pres tyden po praci. Da se to zahrat za dva vecery nebo proste hrat delsi dobu. Ja klidne zustanu do dvou nekde nebo muzeme hrat u me az do rana.
Hisko
Hru jsem hrál a rád se přidám, ale sám zkouším cosi domluvit na víkend, takže bych radši příští víkend :-) Zahraju asi cokoliv mimo protestanta a katolíka, nejradši osmana :-)
Jinak tahle hra je správně hratelná jen v šesti lidech.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Watergate (Fox in the Box)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 1 den