Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Here I Stand - Pardubice
Někdy v březnu, pravděpodobně 12.3.2011, ale to se ještě doladí bych si chtěl zahrát HiS a to v plném počtu (6) hráčů. Představa je taková, že bych odeslal manželku s dětmi k mamince a dali bychom u mě doma HIS a to nonstop od soboty od rána do neděle do rána (podle potřeby). Jsme zatím 3, takže hledám ještě další 3 dobrovolníky.sasa
Ty tyrane! Vrahu! (nadsázka ;D)
Zjistím, jak jsem na tom s časem a jestli to výjde, počítejte se mnou :).
The Europe will be mine! :)
já
já se hlásím angličtina mi až zas tolik nevadí kdyby se to nestihlo
12.3.
tak se nam to bliží. Nějaké změny? nebo si to můžu poznamenat do diaře :-D ??
Pokus II
Po diskuzi s Ellou oživuji myšlenku na uspořádání herní seance s HIS. Ideální počet je 6 lidí. Termín víkend (so nebo ne) v druhé polovině září, nebo začátkem října.
Abychom začali hrát co nejdříve, rozdělíme si dopředu role a každý by si měl nastudovat, alespoň základní pravidla.
Karty, pravidla, přehledové karty již mám v ČJ, takže mohou i neangličtináři.
Najde se někdo další na rozporcování Evropy?
sasa
poradím se doma a po víkendu dám vědět
sasa
Teď jedeme na dovolenou, takže se v klídku poradíme a dáme vědět.
HIS
Do Pardubic bych určitě přijel a pokud bych mohl hrát papeže, budu rád.
papež
Tak to vypadá, že jsme právě obsadili roli papeže. Tak neváhejte ještě zbýva Karel V., František I., Sulejman, Luther nebo Jindřich VIII. :=)
ad papež
Jinak na tom papeži zas až tak striktně netrvám. Je pravda, že mne minule mrzelo, že jsem nemohl dělat zámořské objevy :), nicméně bych jako papež chtěl napravit nějaké chyby, kterých jsem se minule během mého beskydského pontifikátu dopustil.
to kren
Klidne si ho vem, myslím že z Pardubáků to nikdo nehrál ,takže jim asi bude jedno za koho budou hrát. Já si vezmu asi Karla V, protože si stejně budu muset nastudovat celá pravidla...
termín
tak mi bylo řečeno, že takhle dopředu neví, takže asi budu muset hlásit až si moje polovička naplánuje co musí udělat o víkendech a pak obratem napíšu
to Ella
No tak to otoč. Řekni, že ty určitě víš co budeš dělat a ať se on přizpůsobí tobě. Aspoň u nás doma s mojí ženou máme takovou rovnoprávnost. Když jeden ví, že má určitě nějakou akci a ten druhý ještě neví co si naplánuje, tak si to holt musí naplánovat podle toho, kdo hlásil akci první :). Jednou jsem to já a jednou zase má žena. Však je rovnoprávnost ne?
rad se pridam
ale jeden vykend ke konci zari jsem pryc a ted nevim kterej :D
kren
dobře, spočítám naplánuju a nahlásím a on ať se pak rozhodne :-)
můžu
9-11 září,16-18. září,30-2. října
termín
Pro mě je nejlepší ten poslední termín 30-2.10.
termin
nemuzu 17-18.9
termín
Mě rovněž vyhovuje nejvíce termín 30.9. - 2.10.
Rozhodně nemůžu v termínu 23.9. - 25.9 protože jsou v Ostravě dny NATO a nemůžu Tobimu udělat, abych se tam s ním nešel podívat.
Utahove jsou slepe vrany a dunivy hrom je velky lhar
Takze si muzu zarezervovat termin 30.9. - 2.10.
????
počty
Já s ním počítám, akorát zatím nejsme komplet:
- kren
- andik007
- Ella
- sasa +1 (?)
- Anderson ?
omluva
30.9 – 2.10. mám bohužel tenisový turnaj, kde náhle a nečekaně skoná prasátko a já budu muset vyřídit „pozůstalost“ :-) Teď jedu na dovolenou, pravidla mám sebou, takže příští setkání budu připraven.
sasa
napiš ještě moji drahou polovičku - Pitrs82
počty 2
Takže upřesnění:
- kren
- andik007
- Ella + Pitrs82
- sasa +1 (?)
Už se nám to rýsuje :=).
potvrzení
Tušené se stalo skutkem a HiS v Pardubicích bude. V tuto chvíli nás je šest a máme kde hrát. Plán je takový, že se bude hrát v bytě +1 :=). Moje představa je začít v sobotu 1.10. dopoledne a skončit až to vyjde (sobota pozdě v noci, neděle nad ránem). Nyní je potřeba si rozdělit role, ať se můžou začít studovat pravidla. V tuto chvíli to vypadá následovně:
kren - papež
Sasa - pokud je nikdo nechcete Habsburkové (ale mít je nemusím) :=).
andik0007- ?
Ella- ?
Pitrs82-?
+1 - ?
osmanská říše
...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
BrainBox - Příroda
Akt. cena: 175 Kč
Končí za: 5 dnů