Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Havelock
Bohužel mám stabilně menší počet spoluhráčů, než v kterém bych rád hrál. Proto jsem sobecky založil tohle vlákno, kde jednou za čas nadhodím nabídku na hraní u mě doma.Velikonoční pondělí 25.4.
Hledáme hráče, který by si chtěl zahrát ve 4+ lidech a nemá strach (resp. ničeho se bát nemusí, ale zamlklí tichošlápkové by mohli být překvapeni případnou bujarostí průběhu dne). Jsme zatím 3. Hrálo by se buď, co mám v seznamu, nebo po domluvě, co by kdo přines. Nebráním se tomu, co jsem nehrál. Nicméně hry typu Scrabble a různé rodinné hry prosím nebrat. Bydlím na Lužinách (metro) nebo Amforová (bus), proto by se hrálo spíš přes den a končilo se podle nálady a potřeby, jak se dostat domů.
bééé
A na mě už ses vybodl definitivně, nebo jsem pořád tvoje bokovka? :)
:)
kartama zasustit, potom vopustit, cely Havelock :D
Tak ale...
To vám teda panstvo pěkně děkuju, člověk se tu o něco snaží a hned do začátku taková prima vizitka :D
Havelock
kdybys napsal, ze mas doma sbirku motylu a je hrozna svanda je pozorovat, jak se klubou z larvicek, tak ti to vsichni veri a nerekne se ani popel. :-))
rbx, sydo
Tak jesli to berete takhle tak by mě zajímalo jakou číslovku má představovat ten "stabilně menší počet spoluhráčů, než v kterém bych rád hrál".
Havelock
Chtěls mít vlastní vlákno, tak ho máš :))
ikri
Bohužel i v té nejkrásnější zahradě občas vyroste plevel :))
Nabídka stále platí
Stále hledáme spoluhráče 8)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kutná Hora hora + promo, obaly a custom insert
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 5 dnů