Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ja ne
bohuzel. Nicmene kdyz bych nekdy byl v okoli urcite dam vedet.
hahaa
urcite sa ozvi...
kaves
Londyn...Irsko mam v pacu nejdriv o prazdninach, spis na podzim, ale dam vedet!
super
ja sa ozvem ked pojdem do londyna, coskoro
Supr
Kdyz nemuze Mohamed k hore ... :-)
Dublin
Ahoj jsme 3 cesi v Dublinu. Stolni hry mame radi, tak dej vedet budes li hledat spoluhrace. Mail je verca.ju@seznam.cz
Galway
Hlasi sa zapad Irska ...Galway, vidim ze mas uctihodnu zbierku hier.....ja mam len Tide of Iron (zaklad) a zvysok hram na compe (MTGO, Memoir44). Dlhsie som stolove hry nehral ale ako mlady chalan sme spolu s partiou vytvorili asi cca 15 stolovych hier..roznych zanrov :)) Rad si do Dublina zajdem na vikend si zahrat..neni problem.
winco
Tide of Iron by som rad vyskusal. Ked budes planovat vylet do Dublinu tak sa ozvi.
kaves
Cau, krabicu mam tu..takze nieje ju problem preniest, len som to hral asi dvakrat a to len zaciatocne kampane takze este sa mam co ucit. Musim ale povedat ze niesom extra spokojny s pravidlami. Stiahol som revidovane pravidla odtialto tak by sme to mohli vyskusat podla nich. Co sa tyka casu, tak tu je problem lebo koncim skolu a najskor sa dostanem do Dublinu....az okolo 4-5 alebo 11-12 maj, aj to je taky pesimisticky plan ale rad by som si to zahral ked uz to mam tu. Pred koncom aprila sa tu zastavim a mozme vymenit kontakty..
winco
Tak to sa ja niekedy mozem zastavit v Galway, ja mam vikendy volne a nie je pre mna problem dojst ked nebudem mat nic ine na plane.
caw
No tak ja som sa prestahoval a mam konecne priestor kde to hrat....tak to by sa dalo aby si dosiel, aj vyspat sa budes mat kde. Otazka je kedy...mne najviac vyhovuje prave skor koniec juna, jul. A mohol by si prinies aj ty nejaku hru, nieco fakt dobre.
winco
Cau, tak niekedy v Juli sa zase ozvem.
cau
dobre dohodnute, tak v juli sme v kontakte.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hannibal a Hamilkar cz + dve rozsirka cz + insert
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 8 dnů