Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Brno - Kozi horka - 17.11-20.11.2011
Cau,.
Je moznost vzit psa? A co seth a elwe? A kolik je lidu? Jestli bude dostatek her:-D
Lapcis
Psa si klidne vzit muzes, ale jede jen nove BH... Ty lidi asi neznas. A lidi bude tak kolem 20 snad.
.
Tak to bych tim padem sel. Ale muzu az od patku odpoledne a pokud mam vzit svoje hry, tak budu potrebovat odvoz zpatky. Tam si pokusim sehnat.
Lapcis
To neni problem. Zpet te klidne vemu ja.
Name
No jak ctu to vase forum, tak lidi tam chcou spis kalit,jak hrat. To s lidma co hry nemaji, nevesti nic dobryho:-Dnerad bych, aby mi hry padly za vlast:-D
Lapcis
Jen dva lidi tam jedou kalit a ti budou jinde. Ta chata je velka a tech spolecenskych mistnosti je tam nekolik. A pokuds to cetl, taks taky musel cist to, ze pokud se hram neco stane, lidi se slozi na skodu. To sem si vynutil ja, vzhledem k tomu, ze vetsina deskovek bude ode me.
Name
Ok.
Tak se mnou muzes pocitat. Kdyztak jim tam postni odkaz na moje hry, at si vyberou co by chteli zkusit. Bsg beru urco. Zbytek, at si vyberou.
...
Pokud by mel nekdo strach o sve hry nebo tak neco, tak vetsinu potahnu ja v kufru auta. Nosit si zadne hry nemusite tim padem. Porad plati, ze 3-4 mista volne!
...
Refresh
Nechce se mi verit, ze nikdo nema zajem si udelat prodlouzeny vikend s deskovkama.
Teda az na Lapcise.
zajem
o zajem by nebylo, ale s časem je to bída, bohužel :(
vždyť
tam zmrznete :-)
Tajemna
Rum to jísti;-)
Lapcis
leda tak :-)
Tajemna
U krbu vetsinou zima neni. :) Trosku toho, trosku tamtoho a uz je horko. Nechces se pridat? ;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Plyšová Hlídka
Akt. cena: 38 €
Končí za: 12 hodin