Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Brno
Hledám pár fajn lidí - ideálně majitelů nějakých deskovek ;) kteří by se občas rádi sešli a něco zahráli (nečekané co v této diskuzi v sekci hledáme spoluhráče? :) ). Sama vlastním jenom Agrikolu, Svět a prastaré dostihy a sázky, hrála sem Carcassone, Osadníky, Timeline, A la carte, Dominion, ... moc toho není, ale ráda zkusím i jakoukoli jinou (snad jen Bang fakt nemám ráda)re
A co zkusit už existující vlákna Brno a Brno - Planeta Her? ;-)
re
Jo tak to samozřejmě byl první cíl ;) ale nějak mi přišlo, že na obou je skupina lidí co o něčem diskutuje (a pravděpodobně se všichni znají) a přišlo mi to jako přijít ke stolu v hospodě a zařvat - tady jsem, chci se k vám přidat!! (i když vubec nevím kdo ste a co děláte a jestli byste o někoho stáli)... Tak mě napadlo, jestli by se nedala dohromady nová grupa ;)
jafakt.....
Naprosto ti rozumím. Shodou okolností jsem se byl včera poprvé podívat na hraní na Planetě a taky nejsem typ co si přisedne mezi cizí lidi a začne s nimi hned komunikovat. Takže jsem tam spíš jen tak levitoval a z povzdáli sledoval ostatní.
Ale hned po příchodu mi bylo vysvětleno jak to tam chodí a po nějaké chvilce se mě jeden hráč ujal a zahráli jsme si krátkou hru. Celkově se mě tam líbilo a příště se zase zastavím :)
re
No jasne, jsme hrozně fajn :-)
re
Shodou okolnosti zacala tedka chodit hrat taky jedna holka a oproti nasim predpokladum jsme ji neodradili:) Takze nebudem asi takovi freaci, jak si sami myslime;) Zkus ve stredu prijit na Planetu, ze zkousku nic nedas;)
re
Já jsem je všechny taky přežila a normálně jsem přišla, sedla s nima ke stolu a bylo :-)). Nemusíš mít strach.
Brno
Nic proti borci, ale mit dve vlakna kdy obe se jmenuji Brno je fakt trochu moc. Prsim zkuste hohle nejak ignorovat a psat do toh druheho. Proti novackum fakt nic nemame, sic je fakt ye se treba resi dojmy z posledni hry ale nikoho se nesnazime diskriminovat a klidne kdo che at se zapoji. Napriklad zitra kdo chce at si s nami yahraje dunu viz druhe vlakno (Brno). Tohle prosim nevyuzivejte jen to mate dalsi lidi.
re
Ok, proč ne... Tak - ať to nemusim hledat (vyznat se v tom vašem "vlákně" fakt neni jednoduchy pro nováčka) - kdy a kam mám přijít? A je ještě něco co bych měla vědět? ;)
Civilization V
Ahojte jsem velký fanda počítačové verze Civilization V, po shlédnutí informací o deskové Civilization V bych chtěl hrát i deskovou verzi. Rád bych si ji s někým zahrál a pokud by hra byla skutečně dobrá, tak si ji i sám pořídím. Jinak hraji i další deskové hry např. Osadníky, jestli bude v Brně nějaký sraz dejte mi prosím vědět, díky LaFree
Arkham Horror
Zdravím
Už delší dobu se scházíme s dvěma kamarády scházíme na deskovky, většinou na Arkham Horror. Já teď nově dokoupil i nějaká rozšíření (základ mám česky i anglicky, rozšíření malé české a velké anglické, viz můj profil tady). Občas se k nám najde do hry čtvrtý, ale nikdo pravidelně, tak jsem si říkal, jestli bych někoho nenašel tady. Scházíme se povětšinou o víkendech u jednoho z nás v Bystrci, nebo v Čajovně Probuzený Slon (kousek od Planety Her). Kdyby měl někdo zájem se občas připojit, napište prosím na DerekN23@seznam.cz . :)
39. sraz Klubu Deskových Her Kafec v Brně
Ahoj, pokud máte rádi hry styl Agricola, Carcassonne, tak tu mám pro Vás nabídku na dnešní večer: Pokud potřebujete informace, tak neváhejte a ozvěte se buď do FB skupiny, nebo do vzkazů tady.
Pondělní sraz č. 39 v Kafecu na Veveří 10.
https://www.facebook.com/groups/DeskoveHry/
Pro jakékoliv dotazy se obraťte přímo na FB skupinu uvedenou výše, nebo na mě.
Začátek akce je 10.12.2012 v 18:00
Seznam klubových her:
Alhambra,
Carcassonne Big Box 2012,
Citadela,
Dědictví,
Kamionem po Evropě,
Le Havre,
Loděnice,
Mondo,
Osadníci z Katanu,
Puerto Rico,
Sankt Peterburg,
Trans America,
Údolí králů,
Vysoké Napětí
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Age of Rome - KS Emperor all in pledge
Akt. cena: 1700 Kč
Končí za: 5 dnů