Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
American Megafauna Praha
Volám všechny příznivce Phila Eklunda a jeho Sci-freak her :) Kdo si chce vychovat dinosaury s luky či létající psy, hlašte se. Už jsem psal Tondovi z Paluby, ale ještě neodpověděl, tak zatím jedno místo pro něj rezervované.sydo
Toz ja bych se pridal, otazka jen, kdy to spachat;)
aneken
Ja bych to rad tak do 14 dnu. A kde je zbytek? To uz dneska nema nikdo koule na hru, kde jedno kolo je 6 milionu let? :D
sydo
Já bych do toho šel také. Tuhle neplánuji sice koupit, ale třeba změním názor. :)
datum
Tak co predbezne v tydnu od 2. do 6. kvetna? Streda 4.?
sydo
Já bych byl v tom týdnu od 2.-6. května spíš pro pondělí nebo úterý tj. 2.6. nebo 3.6.
Parxel
V pondeli mam Dunu a v utery box, takze spis ne, pohybu je malo, tak ho nechci odsouvat hrama.
sydo
No tohle celkem chápu. Mě by to normálně bylo fuk, ale zbytek týdne mám pak hodně náročný. Nešlo by to třeba týden před nebo po, klidně v tu středu?
Parxel
Tyden pred urcite ne, mam ho zasekany sluzebkama, jedine patek 29. by sel, co? A jak je na tom aneken s casem. Btw Tonda potvrdil ucast.
sydo
Patek spatnej, mam uz na 29. neco v Brnisku...
OK no
tak streda 11.5.?
sydo
U mě ok. Počítám s tím.
:(
Teď jsem zjistil, že 12. mi na měsíc odjíždí slečna, takže tu středu hrát nepůjdu. Jak jste na tom s časem jindy ten týden? A nebo co takhle úterý 3.5., ten box jsem ochoten obětovat...
sydo
U mě ok.
Parxel
Super, pisu Tondovi, zda se mu to hodi.
utery
Tonda může, teď jen domluvit čas, jak jsi na tom? Já můžu klidně už od pěti.
sydo
Já taky. Budem hrát na Palubě nebo v Outpostu?
Parxel
Paluba
dnes
Sydo musel na služební cestu a Palubu musí zrušit, nemáte prosím někdo číslo na Parxela?
SSZGSA
Ok beru na vědomí.
dalsi termin
17., 18. ci 19.5.?
17-19.5.
Čus, jestli budete mít místo, tak bych si tuhle Eklundovinu taky rád vyzkoušel.
Wolfhound
Jasne, jsi zvan.
Termín
Tak co středu 19.? Ať se domluvíme na určitý termín.
sydo
U mne ok.
sydo
U mne taky ok, v kolik vidite zacatek? Pro me by mohla byt realna tak pul sesta nejdriv.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trickerion Bundle Edition
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 10 dnů